Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Jonature

Correspondentieadres

Jonature
Östra Trättlanda 5
Årjäng (Dalsland, Värmland) Zweden (Dalsland, Värmland)
Zweden

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16027

Jonature

Jonature organiseert actieve, avontuurlijke reizen in Zweden met natuur in de hoofdrol. We verplaatsen ons zo milieuvriendelijk mogelijk. Te voet, te paard of per kano. Zo kom je op plekken waar je op geen andere manier kunt komen. Voor individuele reizen of in een groep.

paardrijtrektochten

Compleet verzorgde paardrijtrektochten door de ongerepte natuur van Zweden.
Inclusief gids, verblijf in de herberg, een overnachting in tipi midden in het bos, voedsel, transporten en het belangrijkste natuurlijk fantastische betrouwbare paarden waar je 5 dagen volledig de zorg voor krijgt.

kanotrektochten

Compleet verzorgde kanotrektochten
Inclusief vervoer vanuit Nederland, materiaalhuur, ervaren begeleiding, voedsel etc.
Voor de individuele reiziger of in groepsverband.

Jonature:
Dit is dé reisorganisatie die reizen organiseert met de natuur in de hoofdrol.
Voor Jonature is het erg belangrijk om de natuur te respecteren en op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier de omgeving/terrein te verkennen. De trektochten zijn vnl.  te voet, te paard of per kano. Op deze manier kom je ook op plekken waar je geen verkeer tegenkomt. Je overnacht zelfs op plekken waar geen kraanwater, geen elektriciteit, geen sanitair/keuken en geen wifi te vinden is.
Natuur is niets zonder flora en fauna. Tijdens deze tochten maak je grote kans op het wildspotten van elanden, reeën, vossen, bevers, roofvogels en wie weet zelfs een veelvraat, wolf, lynx of beer!
We reizen in kleine groepen en ontwijken het massatoerisme.
Tijdens de ‘ Horse trail’ ben je 5 dagen vol op bezig met je toegewezen paard. Alle aspecten van de verzorging komen aan bod.
De ervaren begeleiding  heeft kennis van de omgeving, kan je van alles vertellen over de paarden en geeft je survivaltips tijdens de tochten.

bushcraft

Compleet verzorgde bushcraft van top tot teen vol met survival.
Onger begeleiding van een professional!
Vuur maken, navigeren, gereedschappen maken van natuurlijke materialen, shelter maken, Solo survival, voedsel uit de natuur. Overleven

www.jonature.nl
+46 722 144825
info@jonature.se

Terug