Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kaaiman Reizen


Correspondentieadres

Kaaiman Reizen
Ceintuurbaan Noord 129C
Roden
Nederland

www.kaaimanreizen.nl
0502340434
info@kaaimanreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20038

Kaaiman Reizen

Wil je een avontuurlijke reis maken, maar niet alleen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Sluit je aan bij één van onze kleine gezellige reisgroepen en beleef een land op een actieve en uitdagende manier. Luieren kunnen we thuis ook wel en daarom stappen je met ons op een mountainbike, in een raft of in je eigen wandelschoenen. Door onze avontuurlijke reisstijl ontdekken we samen bijzondere plekken waar luie toeristen en grote touringcars niet kunnen komen.

Het motto van Kaaiman is 'samen grenzen verleggen' omdat je samen meer durft dan alleen. Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan? We dagen je uit om met ons niet allerdaagse activiteiten te ondernemen zoals kajakken, ziplinen, rotsklimmen, bungeejumpen of paragliden. Verder houden we van meerdaagse wandelingen en we overnachten het liefst in een knusse tent of een gezellige berghut. Overdag actief in de natuur en 's avonds met z'n allen rond het kampvuur. Klinkt goed toch?

Vele avonturiers gingen voor en velen komen jaarlijks terug voor nog meer avontuur. Lees onze recensies en je weet waarschijnlijk voldoende!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \