Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Kaipara Reizen

Correspondentieadres

Kaipara Reizen
Rhienderinklaan 13
Warnsveld
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12085

Kaipara Reizen

Kaipara Reizen is er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar kleinschalige groeps- en autoreizen. Wij zijn expert in comfort en luxe reizen naar Nieuw Zeeland en Schotland. Wilt u genieten van natuur, rust en ruimte, zonder concessies te doen aan comfort, dan bent u bij ons aan het juist adres.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor de accommodaties als ook het vervoer en uw reiservaringen onderweg. 

Onze reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Wilt u op reis, kleinschalig, comfortabel en op een relaxte manier? Bekijk dan ons reisaanbod en geniet alvast van onze kwaliteitsreizen.

Reizen naar Schotland

Waar denkt u aan bij Schotland?  Whisky, kastelen en golf? Of afgelegen eilanden, diepblauwe meren en groene vergezichten. Een gezellige pub of stijlvol kasteel? Schotland heeft zo veel te bieden en is een prachtig land voor zowel individuele- als groepsreizen.
Wij hebben diverse routes om u te inspireren voor reizen naar het vasteland van Schotland, of naar eilanden ten westen van Schotland (Hebriden) of in het uiterste noorden (Orkneys).

Het mooiste van Nieuw Zeeland

Reizen door Nieuw-Zeeland is door de afwisselende natuur en gastvrije kiwi´s een unieke ervaring. Het land van regenwouden, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en prachtige stranden zorgt voor een onvergetelijke reiservaring. De Nieuw-Zeelanders genieten van het leven, lekker eten en buiten zijn in de prachtige natuur. Het is een gastvrij volk en contact is gemakkelijk gelegd.
Vanaf 1990 reizen wij al naar Nieuw Zeeland en hebben nu 18 jaar ervaring in het begeleiden van groepsreizen in dit mooie land. Al die kennis zetten we in om uw individuele- of groepsreis onvergetelijk te maken.

www.kaiparareizen.nl
+31637385752
info@kaiparareizen.nl

Terug