Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kaipara Reizen


Correspondentieadres

Kaipara Reizen
Rhienderinklaan 13
Warnsveld
Nederland

Volg onswww.kaiparareizen.nl
+31637385752
info@kaiparareizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12085

Kaipara Reizen

Kaipara Reizen expert in comfort en luxe reizen naar Nieuw Zeeland en Schotland. Wilt u genieten van natuur, rust en ruimte, zonder concessies te doen aan comfort, dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij zijn er voor Nederlanders en Vlamingen die op zoek zijn naar kleinschalige groeps- en autoreizen. Daarnaast is er de optie voor kleine groepen om een reis met privéchauffeur/reisbegeleiding te boeken. 

Onze reizen zijn eigen producten, samengesteld met passie en kennis van het land. Wilt u op reis, kleinschalig, comfortabel en op een relaxte manier? Bekijk dan ons reisaanbod en geniet van onze kwaliteitsreizen.

Reizen naar Schotland

Waar denkt u aan bij Schotland?  Whisky, kastelen en golf? Of afgelegen eilanden, diepblauwe meren en groene vergezichten. Een gezellige pub of stijlvol kasteel? Schotland heeft zo veel te bieden en is een prachtig land voor zowel individuele- als groepsreizen.Wij kennen het hele land en hebben diverse routes om u te inspireren voor reizen naar het vasteland van Schotland, of naar eilanden ten westen van Schotland (Hebriden) of in het uiterste noorden (Orkneys).

Het mooiste van Nieuw Zeeland

Reizen door Nieuw-Zeeland is door de afwisselende natuur en gastvrije kiwi´s een unieke ervaring. Het land van regenwouden, besneeuwde bergtoppen, vulkanen en prachtige stranden zorgt voor een onvergetelijke reiservaring. De Nieuw-Zeelanders genieten van het leven, lekker eten en buiten zijn in de prachtige natuur. Het is een gastvrij volk en contact is gemakkelijk gelegd. Wij bieden u verschillende groeps- en individuele reizen naar dit schitterende land.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \