Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kaukasus Plus Reizen


Correspondentieadres

Kaukasus Plus Reizen
De Schoren 41
Malden
Nederland

www.kaukasusplus.nl
0623460236
josvanoostveen@gmail.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15035

Kaukasus Plus Reizen

Groepsreizen en reizen op maat voor liefhebbers van natuur en cultuur in de (zuidelijke) Kaukasus; Georgië, Armenië, Azerbeidzjan en Iran gelegen grofweg tussen de Zwarte en de Kaspische Zee. Gastvrijheid, complete service, vogelreizen, wijnreizen, jeeping, paardrijden, de hoogte bergen van Europa; je vindt er alles!

Vogel- en Natuurreizen

Zowel voor de beginnende als de geoefende vogelaar biedt de Kaukasus een keur aan vogels en natuur. De enorme diversiteit in een relatief klein gebied zorgt voor een grote verscheidenheid aan soorten en biotopen. Wij bieden geheel verzorgde reizen voor kleine groepen die de speciale soorten van deze regio willen ontdekken, maar ook reizen voor de liefhebbers van ongerepte natuur, ruige gebergtes, oude goed bewaarde culturen en een overdaad aan variatie. Natuurlijk gaan wij in het najaar ook naar een van de beroemdste vogelhotspots, Batumi om de fameuze roofvogeltrek te beleven. En niet onbelangrijk: U vindt deze vogelreizen nergens goedkoper!

Culturele reizen

In Georgie en Armenie vindt je de oudste christelijke historie (buiten Israel). En in beide landen kun je hiervan veel terugvinden. De oudste kerkjes ter wereld met goed bewaarde fresco´s, maar ook nog veel oudere culturen. Daarnaast vind je hier heel veel rijke oude tradities en landbouwgebruiken die elders zijn verdwenen.
Tel daarbij op de schitterende natuur, grote gastvrijheid, uiterst smakelijke keuken, de bakermat van de wijnteelt en je hebt voldoende ingredienten voor een succesvolle, zeer afwisselende reis, geheel verzorgd, dan wel op basis van halfpension. Ook voor kleine groepen van 2, 3 of 4 mensen zijn wij uw partner.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \