Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Kiteholland


Correspondentieadres

Kiteholland
De keeringen 88
Joure
Nederland

www.kiteholland.eu
+31655750088
info@kiteholland.eu

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22003

Kiteholland

Kiteholland reizen is ontstaan uit een passie voor kitesurfen en surfen, en om onze magische wereld te ontdekken. Door deze elementen te combineren hebben we het mogelijk gemaakt om actieve vakanties aan te bieden, het is een lifestyle die we graag doorgeven. Kiteholland reizen worden gemaakt door enthousiaste (kite)surfers met en vóór de actieve reiziger.

Bij onze kite- en surfvakanties staat beleving, spanning, adrenaline en fun met medereisgenoten boven aan de lijst. Alle bestemmingen waar wij kite- en surfreizen naartoe organiseren willen we uniek laten zijn. We willen jou net zo enthousiast maken voor deze sporten als wij zijn.

Op deze manier kom je in contact met andere (jong)volwassenen die voor hetzelfde avontuur op reis gaan: kitesurfen, surfen en gezellige avondjes op stap! Nieuwe vriendschappen en avonturen ontstaan tijdens onze reizen.

We nemen onze verantwoordelijkheid en streven er naar een goed en kwalitatief product neer te zetten die voor iedereen toegankelijk is. Dit doen we door openlijk, snel en eerlijk te communiceren met onze klanten. Daarbij respecteren wij andere culturen en proberen we graag ons steentje bij te dragen aan deze wereld.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \