Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Live To See Africa

Correspondentieadres

Live To See Africa
Drogteropslagen 53
Drogteropslagen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16022

Live To See Africa

Reizen in Afrika is een intense en avontuurlijke ervaring. Of je nu kiest om zelf rond te rijden, een begeleide of deels begeleide reis te maken, met LiveToSeeAfrica weet je zeker dat het goed en veilig geregeld is. We maken namelijk gebruik van ons eigen vertrouwde netwerk in Afrika. Ga mee met ons en geniet van de vele natuurparken en maak de mooiste foto’s van alle dieren die je gaat spotten.

Op safari in Afrika met LiveToSeeAfrica.

Op safari gaan in Afrika is een geweldige ervaring. Eindeloos rondrijden in de uitgestrekte natuurparken. Genieten van alle dieren die je tegenkomt en van de rust en de ruimte die je hier nog heerst. Elke avond bij het vuur staren naar alle sterren en genieten van de geluiden van de nacht.

Om daar op jouw manier het meest van te kunnen genieten bieden we verschillende reisopties:

  • Zelf rondrijden in je eigen 4x4 wagen voorzien van een complete kampeeruitrusting.
  • Zelf rondrijden in je eigen 4x4 wagen en lekker slapen in goed verzorgde lodges.
  • Begeleid rondrijden in je eigen 4x4 wagen met het gemak van gids met kampeeruitrusting of in lodges.
  • Geheel begeleid reizen, alleen of met een kleine groep in lodges

Zelf rondrijden geeft je natuurlijk de ultieme vrijheid. Dat vraagt wel om enige ervaring, want avontuur moet wel veilig en vertrouwd blijven. We hebben daarom ook de mogelijkheid om zelf te rijden en het gemak te hebben van een gids in de buurt om op terug te vallen wanneer jij dat wilt. Je kunt natuurlijk ook geheel verzorgt ontspannen op reis en meegaan met een gids naar de mooiste plekken.
Wil je meer weten stuur dan gerust een mailtje naar Agnes of Peter-Paul op info@livetoseeafrica.nl of neem een kijkje op onze website.

www.livetoseeafrica.com
06-23955758
info@livetoseeafrica.com

Terug