Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Loopend Vuurtje

Correspondentieadres

Loopend Vuurtje
Lorbaan 11
Grashoek
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11041

Loopend Vuurtje

Al meer dan 12 jaar zijn wij specialist op het gebied van groepswandelreizen in Europa. Ons kenmerk is kleinschaligheid, kleine groepen(max.16 deelnemers), aandacht voor goede sfeer in de groep, persoonlijke en comfortabele accommodaties, korte lijnen, directe en snelle communicatie. Bovenal: vakkundige en enthousiaste reisbegeleiders! Nu ook: fietsreizen met Fietsend Vuurtje.

RAB wandelreizen: Relaxed en Actief!

Wil je rustig genieten van een (berg)wandeling waarbij de pauzes langer zijn, de hoogtemeters minder en er vaker gestopt zal worden? Loopend Vuurtje biedt naast haar meer klassieke bergwandelprogramma ook RAB reizen: Relaxed Actief Bergwandelen. Nog steeds bewandelen we prachtige bergpaadjes, vaak ook op hoogte, zodat je nog steeds van spectaculaire uitzichten kunt genieten. Maar het gehele programma is wat lichter, rustiger en met wat meer tijd voor het maken van foto´s of om uit te rusten. Ga met ons mee en ontdek dat ook RAB nog steeds een sportieve uitdaging kan zijn, maar dan wel relaxed.

Bergwandelen met een groep

Op zeer diverse bestemmingen in Europa biedt Loopend Vuurtje groepsreizen aan. Van de meer klassieke bergwandelgebieden zoals Oostenrijk en Italië tot verrassende of meer warme wandelbestemmingen, zoals bijvoorbeeld Slovenië, Kroatië & Bosnië Herzegovina, Spanje en Cyprus. Veel van onze deelnemers boeken alleen. We hebben daarom meestal een groot aanbod 1-persoonskamers. Neemt niet weg dat we altijd samen wandelen, met een goede sfeer, een lekkere maaltijd en het liefst in kleinschalige accommodaties verblijven. Onze groepen zijn klein, maximaal 16 personen, en onze ervaren reisleiding zorgt voor een geslaagde wandelvakantie.

Wat we nog meer bieden...

Wil je eens wat anders dan een week bergwandelen? In ons groepsaanbod vind je vast iets van je gading: een korte wandelreis in Nederland of Duitsland, 4 of 6 weken actief overwinteren in Spanje met wandelprogramma, dagwandelingen, een weekje wandel & wellness in Duitsland, keuze genoeg.
Verder is Loopend Vuurtje een echte sneeuwwandel-specialist en bieden we met Fietsend Vuurtje sinds kort E-bike groepsreizen aan: sportieve reizen, maar wel met met een duwtje in de rug de berg op, zodat fietsen in de bergen voor iedereen mogelijk is.

www.loopendvuurtje.nl
06-52347569
info@loopendvuurtje.nl

Terug