Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Loopend Vuurtje

Correspondentieadres

Loopend Vuurtje
Dorperheideweg 34-2217
Arcen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11041

Loopend Vuurtje

In 2019 zijn wij 17 jaar specialist op het gebied van groepswandelreizen in Europa. Ons kenmerk is kleinschaligheid, kleine groepen (max.16 deelnemers), aandacht voor goede sfeer in de groep, persoonlijke en comfortabele accommodaties, korte lijnen, directe en snelle communicatie. Bovenal: vakkundige en enthousiaste reisbegeleiders! 

RAB wandelreizen: Relaxed en Actief!
Wil je rustig genieten van een (berg)wandeling waarbij de pauzes langer zijn, de hoogtemeters minder en er vaker gestopt zal worden? Loopend Vuurtje biedt naast haar meer klassieke bergwandelprogramma ook RAB reizen: Relaxed Actief Bergwandelen. Nog steeds bewandelen we prachtige bergpaadjes, vaak ook op hoogte, zodat je nog steeds van spectaculaire uitzichten kunt genieten. Maar het gehele programma is wat lichter, rustiger en met wat meer tijd voor het maken van foto´s of om uit te rusten. Ga met ons mee en ontdek dat ook RAB nog steeds een sportieve uitdaging kan zijn, maar dan wel relaxed.
 

Bergwandelen met een groep
Op zeer diverse bestemmingen in Europa biedt Loopend Vuurtje groepsreizen aan. Van de meer klassieke bergwandelgebieden zoals Oostenrijk en Italië tot verrassende of meer warme wandelbestemmingen, zoals bijvoorbeeld Portugal, Spanje, Griekenland en Cyprus. Veel van onze deelnemers boeken alleen. We hebben daarom meestal een groot aanbod 1-persoonskamers. Neemt niet weg dat we altijd samen wandelen, met een goede sfeer, een lekkere maaltijd en het liefst in kleinschalige accommodaties verblijven. Onze groepen zijn klein, maximaal 16 personen, en onze ervaren reisleiding zorgt voor een geslaagde wandelvakantie.

Wat we nog meer bieden...

Wil je eens wat anders dan een week bergwandelen? In ons groepsaanbod vind je vast iets van je gading: een korte wandelreis in Nederland of Duitsland, 4 of 6 weken actief overwinteren in Spanje of Portugal met wandelprogramma, caminoreizen en dagwandelingen. Er is keuze genoeg!
Verder is Loopend Vuurtje al jaren een echte sneeuwwandel-specialist.

www.loopendvuurtje.nl
06-52347569
info@loopendvuurtje.nl

Terug