Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Loopend Vuurtje


Correspondentieadres

Loopend Vuurtje
Seringweg 48
Nunspeet
Nederland

www.loopendvuurtje.nl
085-0182800
info@loopendvuurtje.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 11041

Loopend Vuurtje

In 2022 zijn wij 20 jaar specialist op het gebied van groepswandelreizen in Europa. Ons kenmerk is kleinschaligheid, kleine groepen (max.16 deelnemers), aandacht voor goede sfeer in de groep, persoonlijke en comfortabele accommodaties, korte lijnen, directe en snelle communicatie. Bovenal: vakkundige en enthousiaste reisbegeleiders! 

Bergwandelen met een groep
Op zeer diverse bestemmingen in Europa biedt Loopend Vuurtje groepsreizen aan. Van de meer klassieke bergwandelgebieden zoals Oostenrijk en Italië tot verrassende of meer warme wandelbestemmingen, zoals bijvoorbeeld Portugal, Spanje, Griekenland en Cyprus. Veel van onze deelnemers boeken alleen. We hebben daarom meestal een groot aanbod 1-persoonskamers. Neemt niet weg dat we altijd samen wandelen, met een goede sfeer, een lekkere maaltijd en het liefst in kleinschalige accommodaties verblijven. Onze groepen zijn klein, maximaal 16 personen, en onze ervaren reisleiding zorgt voor een geslaagde wandelvakantie.

RAB wandelreizen: Relaxed en Actief!
Wil je rustig genieten van een (berg)wandeling waarbij de pauzes langer zijn, de hoogtemeters minder en er vaker gestopt zal worden? Loopend Vuurtje biedt naast haar meer klassieke bergwandelprogramma ook RAB reizen: Relaxed Actief Bergwandelen. Ga met ons mee en ontdek dat ook RAB nog steeds een sportieve uitdaging kan zijn, maar dan wel relaxed.

Wat we nog meer bieden...
Wil je eens wat anders dan een week bergwandelen? In ons groepsaanbod vind je vast iets van je gading: een korte wandelreis in Nederland of Duitsland, 4 of 6 weken actief overwinteren in Spanje of Portugal met wandelprogramma, caminoreizen en dagwandelingen.
Verder is Loopend Vuurtje al jaren een echte sneeuwwandel-specialist.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \