Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Lukas Ruiter Production

Lukas Ruiter Production

Bekkumerstraat 38
Deventer
Nederland

Aangesloten bijVvKR-lidnummer:

Lukas Ruiter Production

Wij organiseren motorreizen door Groot-Brittannië. Met ruim 40 jaar ervaring in Groot-Brittannië kunnen wij ons specialisten noemen en willen onze ervaring en kennis graag delen met onze klanten. Wij maken werk van jouw motorvakantie! Motorvakanties op maat of pakketreizen? Kijk op onze website voor meer informatie.

9-daagse reis Schotland

Het landschap verandert al rijdend en wordt regelmatig afgewisseld door één van de vele loch’s die Schotland rijk is. Hier en daar staat een kasteel. Kleine dorpjes en de vele whisky distilleerderijen, de gezellige pubs, en natuurlijk Loch Ness zijn de kernwoorden voor een schitterende reis. Een vakantie die je niet snel zult vergeten. 

Je vaart met één van de cruise ferries van DFDS Seaways. Heerlijk dineren bij het seven seas buffet. Genieten van een overtocht die alles weg heeft van een cruise. De motorrijders kunnen de motoren veilig op het motordek parkeren en hoeven geen spanbanden mee te nemen, die zijn op de ferry aanwezig. 

Je verblijft in hotels, die met zorg zijn uitgezocht, op basis van bed en breakfast. De kamers zijn voorzien van eigen badkamer en gefaciliteerd met de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten. De avondmaaltijd kan bijna altijd genoten worden in het hotel en anders is er een pub of restaurant in de omgeving.

www.lukasruiterproduction.nl
(0570) 629921 06-1507
info@lukasruiterproduction.nl

Terug