Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Magical Tours

Correspondentieadres

Magical Tours
St Annabrinkstraat 10
Delden
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12015

Magical Tours

Ruim 18 jaar organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters! Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma´s je eigen ervaringen opdoen? Je bent van harte welkom!

Het mysterie van oude beschavingen in Galicië

In het spoor van Atlantis, kelten, pelgrims en tempeliers

Nergens in Spanje vinden we zoveel cultusplaatsen als in Galicië.
Galicië is ongerept en ongetemd. Een bijzondere streek met een eigen sfeer. Ga met ons mee op avontuur. Monumenten uit lang vervlogen tijden, herbergen talloze geheimen die niet meer zichtbaar zijn, maar wel voelbaar. De dorpjes weerspiegelen flarden van de typisch Keltische cultuur. Het landschap, dat nooit hetzelfde is, maar altijd adembenemend. De rust, het mysterie. Deze reis is een mystieke ervaring. Een genot voor lichaam en geest. Een ontmoeting met een verloren gewaand tijdperk, dat iets nieuws kan doen ontluiken. Laat je meevoeren, naar het grote onbekende je zult nooit meer dezelfde zijn....

spirituele reis in Engeland

Het geheim van Atlantis langs de Engelse Sterrenweg

Engeland...land van druïden, legenden en mysteriën
Deze spirituele reis geeft je de gelegenheid te genieten van schitterende ongerepte natuur, mystieke plaatsen, steencirkels, menhirs en inwijdingsplaatsen. Alle organisatorische kwesties worden je uit handen genomen waardoor je alleen maar hoeft te genieten. Engeland ligt langs één van de energiebanen in Europa die in de prehistorie als oude pelgrimsroutes fungeerden. Er zijn vergelijkbare energiebanen in Ierland, Frankrijk en Spanje. De Engelse Sterrenweg is het doel van deze reis.

Magische reis in het Katharenland

Het raadsel van de Katharen, Tempeliers, Maria Magdalena en de heilige graal

Deze vakantie is een inspirerende reis naar bijzondere plaatsen in het Katharenland
Per minibus bezoek je plaatsen die niet alleen qua natuurschoon indrukwekkend zijn, maar ook de sfeer en uitstraling zijn krachtig en intens. Het zijn plaatsen die je raken! Elke dag heeft weer een nieuwe ervaring in petto. Elke plaats heeft zijn verhaal en zijn geheimen. Maar als je stil bent en luistert met jouw hart, zul je als een ander mens huiswaarts keren. Voel je je aangetrokken tot dit gebied? Dan hebben deze plekken je iets te zeggen. Ervaar het maar...... 

Het land der Katharen
De Katharen vormden in de Middeleeuwen een spirituele groepering met overtuigingen die haaks stonden op die van de Katholieke kerk. Zij waren zeer spiritueel georiënteerd, hun gedachtegoed was gnostisch van aard. Elementen die daarin centraal stonden, waren: naastenliefde, gelijkwaardigheid, leven vanuit het hart en het herkennen en tot uitdrukking brengen van onze goddelijke vonk. Zij inspireerden mensen om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en zich niet te richten op ´verlossing´ van buitenaf. In totale eenvoud en zeer bevlogen verspreidden zij de ´boodschap van liefde´. In Occitanië, dat toentertijd een vrij land was, werden zij en hun overtuigingen met open armen ontvangen. De vrije denkers mentaliteit in deze streek en de smeltkroes van culturen vormden een vruchtbare bodem voor de boodschap van de Katharen. De energie van het Katharenland wordt door velen als helend ervaren. Het is net alsof oude blokkades hier gemakkelijker getransformeerd kunnen worden. Zou dat de reden zijn dat zo veel mensen, juist in deze overgangstijd aangetrokken worden door het Katharenland?

www.magicaltours-vakantie.nl
074-3767405
info@magicaltours-vakantie.nl

Terug