Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Magical Tours

Correspondentieadres

Magical Tours
Lange Amerikaweg 66
Apeldoorn
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12015

Magical Tours

Sinds 1999 organiseert Magical Tours met veel passie spirituele vakanties voor levensgenieters! Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma´s je eigen ervaringen opdoen? Je bent van harte welkom!

Magical Tours biedt een oase van rust en inspiratie voor levensgenieters!

Ben je geboeid door het leven? Heb je interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping? Wil je op ontspannen wijze, zonder zweverigheid en dogma's je eigen ervaringen opdoen? Wij bieden jou stilte, culinaire vegetarische maaltijden en ongerepte natuur. Laat je raken door mystieke plaatsen en inspirerende meditaties. Kom tot jezelf, geniet en voel je vitaal, ontspannen en blij. Onze reizen zijn óók geschikt voor alleengaanden en senioren. Wij hopen dat onze vakanties inspireren tot respect voor aarde, mens en dier. Niet alleen tijdens de vakantie, maar vooral ook in het leven van alledag. Wij bieden jou de rust en de ruimte voor een innerlijke reis! Je bent van harte welkom!

Kom tot jezelf en ontspan!

Tijdens onze reizen creëren we de omstandigheden die een gevoel van welbevinden mogelijk maakt. Zodat je tot rust komt, ruimte voelt en kunt genieten. We willen je in contact brengen met jezelf, jouw passie en jouw eigen wijsheid. Een goede verbinding met jezelf maakt dat je op eigen koerst kunt varen. En je "hogere inspiratie" op aarde handen en voeten te geven. De verbinding met de aarde heeft bij ons een centrale plaats. Het aardse genieten vinden wij ook belangrijk. Genieten van alles wat onze planeet ons te bieden heeft. Wij geloven dat het leven hier op aarde een vreugdevolle belevenis mag zijn! Tijdens onze reizen is er ruimte voor plezier, een wijntje bij het kampvuur en een goed gesprek of juist een rustig moment voor jezelf, om de accu op te laden. De goede organisatie en duidelijkheid schept een kader waarin mensen zich prettig voelen.

www.magicaltours-vakantie.nl
+31 55 526 3889
info@magicaltours-vakantie.nl

Terug