Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Makor Reizen


Correspondentieadres

Makor Reizen
Valkenierstraat 12
Ridderkerk
Nederland

www.makorreizen.nl
0180-429394
info@makorreizen.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 18014

Makor Reizen

Makor Reizen - de enige reisorganisatie voor groepsreizen met het thema wereldreligies!

 

  • Ontdek de Wereldreligies!

Makor Reizen biedt bijzondere en inspirerende groepsreizen aan met als thema: “ontdek de wereldreligies”. Onze groepsreizen zijn bedoeld voor reizigers die meer inzicht willen krijgen in de sociaal-culturele en religieuze diversiteit van verschillende bevolkingsgroepen.

  • Monotheïsme, Boeddhisme, Hindoeïsme en etnische geloofsstromingen

Op het gebied van religie maakt u kennis met hoofdstromingen als jodendom, christendom, islam, boeddhisme of hindoeïsme, maar soms ook met etnische geloofsstromingen en bevolkingsgroepen zoals de Himba's in Namibië en de Dani-stam in West Papua.

  • Beleving

Iedereen die belangstelling heeft voor religie, in praktiserende of niet-praktiserende zin, is van harte welkom deel te nemen aan onze groepsreizen. Deelname aan belevingsmomenten zijn altijd op vrijwillige basis! Denk hierbij aan het bijwonen van een mis in een Orthodoxe kerk of mediteren bij de monniken.

  • Zelf een groepsreis samenstellen

Wanneer u op reis wilt met uw eigen gezelschap spreken we over een ‘unieke eigen groepsreis’. De reisspecialisten van Makor Reizen stellen met veel plezier de groepsreis volledig naar uw wensen samen. Dit kan zijn; een reis vanuit uw kerkelijk gemeente, een familie- of gezinsreis, een verenigingsreis, een koorreis, of een themareis.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \