Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Malika Travel


Correspondentieadres

Malika Travel
Rozengracht 39-G
Amsterdam
Nederland

www.malikatravel.nl
06-52662072
info@malikatravel.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 15028

Malika Travel

Malika Travel is gespecialiseerd in het organiseren van privé reizen op maat naar Kenia, Tanzania en Uganda. Onvergetelijke safari's naar de mooie wildparken; heerlijke strandvakanties naar de parelwitte zandstranden van Zanzibar en Diani Beach; indrukwekkende gorilla trackings in Uganda.

Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Samen met u ontwerpen, plannen en organiseren wij uw ideale reis naar Oost-Afrika, rekening houdend met uw wensen en budget. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Oost-Afrika bent u bij ons in goede handen.

Malika Travel wordt gemanaged door Carlijn Parmet-Jansen en James Muterian Parmet

De liefde voor Oost-Afrika bij Carlijn ontstond na een familiereis in 2002: "Vele vakanties naar Kenia volgden, en mijn stage en afstudeeronderzoek deed ik in Kenia. Ik verbleef zoveel mogelijk in dit stukje van de wereld, dat mijn hart voorgoed gestolen had. Ik geniet ervan om in overleg met onze gasten hun droomreis samen te stellen. Een gezinsvakantie, een huwelijksreis, een combinatie van strandvakantie met safari, alles is mogelijk. Ik help u heel graag om u op een mooie manier kennis te laten maken met dit prachtige stukje van de wereld!!"

James groeide op als Maasai jongen in een klein dorpje, grenzend aan Amboseli National Park. De Maasai groeien op tussen de wilde dieren en kennen hun gedragingen als geen ander. Na afronding van zijn toeristische opleiding ging James werken in de safari industrie. "Ik ben erg gedreven om u op een mooie manier kennis te laten maken met de wilde dieren in Oost-Afrika!"

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \