Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mambulu! Safaris


Correspondentieadres

Mambulu! Safaris
Eikenlaan 5
Bennebroek
Nederland

Volg onswww.mambulu.com
023-5748351 / 06-52494303
rob.sijm@mambulu.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15015

Mambulu! Safaris

Dé ontwerpers van maatwerk safari’s in Afrika!

Uw individuele luxe safari helemaal persoonlijk en op maat naar de mooiste plekken van oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al sinds 2010 voor staat.

Neem contact met ons op en wij maken persoonlijk uw individuele maatwerk safariontwerp.

Wat ons uniek maakt

  • Uw individuele safari, op maat gemaakt
  • Alles persoonlijk en perfect geregeld
  • Avontuur, authenciteit en comfort
  • U ervaart het echte Afrika
  • Zorgeloze reisbeleving

Onze belofte

Wij stellen uw ideale safari samen op basis van uw specifieke wensen. Samen met onze partners brengen wij u op verrassende plekken, buiten de gebaande paden en ver weg van het massatoerisme. Daar vindt u nog de ongerepte wildernis en ervaart u de ruimte en vrijheid die Afrika zo uniek maakt.

Onze visie

Afrika is ongerepte natuur, unieke flora en fauna, en ongekende culturele diversiteit. Wij laten u graag kennismaken met de mooiste gebieden en boeiendste aspecten van natuur en cultuur van dit mooie continent.

U kiest uw eigen safarivorm, van foto- tot wandelsafari, of auto- tot kanosafari. En u kiest uit diverse vervoersmogelijkheden, van zelf rijden tot auto met chauffeur of rechtstreeks invliegen op de lodge. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in lokale gemeenschappen te overnachten. Zo krijgt u een goed beeld van de leefomstandigheden en maakt u ongedwongen, persoonlijk contact met de lokale bevolking.

Wij zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid van de lokale bevolking bepalend is voor het behoud van de schoonheid en ongereptheid van de Afrikaanse wildernis.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \