Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Mambulu! Safaris

Correspondentieadres

Mambulu! Safaris
Eikenlaan 5
Bennebroek
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15015

Mambulu! Safaris

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika!

Uw individuele luxe safari reis helemaal persoonlijk en op maat naar de mooiste plekken van oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al ruim 7 jaar voor staat.

Laat ons uw wensen weten en wij maken persoonlijk uw individuele maatwerk safariontwerp.

Wat ons uniek maakt

  • Uw individuele safari, op maat gemaakt
  • Wij luisteren naar persoonlijke wensen
  • Uw safari snel en perfect geregeld
  • Betrouwbaar en deskundig
  • Reizigerswaardering 9,4

Onze belofte

Wij stellen uw ideale safari samen – op basis van uw specifieke wensen. Samen met onze lokale partners brengen wij u op verrassende plekken, buiten de gebaande paden en ver weg van het massatoerisme. Daar vindt u nog de ongerepte wildernis en ervaart u de ruimte en vrijheid die Afrika zo uniek maakt.

Wie we zijn

Wij – Rob Sijm en Marja Kwaad – zijn Mambulu! Safaris gestart vanuit onze liefde voor Afrika. Samen met onze dochters Merel en Iris hebben we alle uithoeken van de aarde bezocht. Toch keren we steeds weer terug naar Afrika, dat uniek en onvergelijkbaar is met zijn rust en ruimte, schoonheid, avontuur en vriendelijke bevolking. De kennis en ervaring die we er zelf hebben opgedaan willen we graag met u delen, zodat ook uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Rob Sijm
Na 25 jaar accountmanagement in het bedrijfsleven en vele privéreizen naar Afrika met mijn vrouw Marja en onze kinderen besloot ik mijn werk- en reiservaring te combineren in Mambulu! Safaris, waarin we beiden onze passie voor Afrika kunnen belijden. Door mensen te adviseren en voor te lichten over reizen in Afrika wil ik hen helpen om de schoonheid en diversiteit van Afrika zelf te ervaren. Ik heb de opleiding van de Field Guide Association of Southern Africa afgerond, waardoor ik me gekwalificeerd FGASA Field Guide mag noemen.

Marja Kwaad
Ik werk al meer dan 30 jaar voor de KLM en heb in die tijd veel internationale werk- en reiservaring opgebouwd. Samen met Rob, en later ook met onze dochters, heb ik alle uithoeken van de aarde bezocht. Toch keren we steeds weer terug naar Afrika, dat uniek en onvergelijkbaar is met zijn rust en ruimte, schoonheid, avontuur en vriendelijke bevolking. De kennis en ervaring die we er hebben opgedaan willen we graag met u delen, zodat ook uw reis een onvergetelijke ervaring wordt.

Onze visie

Afrika is ongerepte natuur, unieke flora en fauna, en ongekende culturele diversiteit. Wij laten u graag kennismaken met de mooiste gebieden en boeiendste aspecten van natuur en cultuur van dit overweldigend mooie continent.

U kiest uw eigen safarivorm, van foto- tot wandelsafari, of auto- tot kanosafari. En u hebt keuze uit diverse vervoersmogelijkheden, van zelf rijden tot auto met chauffeur of rechtstreeks invliegen op de lodge. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om in lokale gemeenschappen te overnachten. Zo krijgt u een goed beeld van de leefomstandigheden en maakt u ongedwongen, persoonlijk contact met de lokale bevolking.

En u draagt zo ook bij aan duurzame werkgelegenheid ter plaatse. Een win-win-situatie, want we zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid van de lokale bevolking bepalend is voor het behoud van de schoonheid en ongereptheid van de Afrikaanse wildernis.

www.mambulu.com
023-5748351 / 06-52494303
rob.sijm@mambulu.com

Terug