Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Manyways2travel


Correspondentieadres

Manyways2travel
Blauwe Tramstraat 114
Leiden
Nederland

www.manyways2travel.nl
0652470697
info@manyways2travel.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21020

Manyways2travel

Bij Manyways2travel vindt je actieve rondreizen met de camper, auto of trein voor jong en oud. Reis naar de mooiste bestemmingen waar je allerlei outdoor activiteiten kan doen zoals o.a. hiken, kanoën, mountainbiken en ziplinen. Jullie kunnen het zo spannend maken als jullie zelf willen. Natuurlijk is er ook tijd voor andere activiteiten en het bezoeken van bezienswaardigheden.

Jullie huren via mij een camper in Nederland of lokaal op de bestemming. Verder krijgen jullie een op maat gemaakt reisplan met overnachtingsmogelijkheden en tips&trucs voor de bestemmingen zodat jullie onbezorgd op reis kunnen. Aan alles wordt gedacht dus ook rustmomenten, tips voor restaurants en activiteiten voor jong en oud. Ook als je met de auto of trein op reis gaat wordt alles geregeld zoals tickets, overnachtingen en een persoonlijk gemaakt reisboekje.

Waar mogelijk werk ik met lokale organisaties die het land of de omgeving goed kennen zodat jullie altijd verzekerd zijn van een goed georganiseerde activiteit. Vaak zijn dit organisaties die geheel of gedeeltelijk door Nederlanders opgezet zijn.

Tijd is een kostbaar iets dus bespaar jullie een hoop tijd door mij een fantastische reis te laten uitstippelen en bereid je maar voor op een ervaring die je nooit meer vergeet!

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend een reisvoorstel aan…..

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \