Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Manyways2travel

Correspondentieadres

Manyways2travel
Blauwe Tramstraat 114
Leiden
Nederland

Manyways2travel

Tijd is kostbaar. Daarom help ik je, niet alleen om tijd te besparen bij het zoeken en vinden van je ideale reis, maar je kunt er ook gerust op zijn dat je een mooie en waardevolle tijd zult hebben!

Manyways2travel is groot in kleinschaligheid. Bij mij is elke reis net even anders en altijd op maat gemaakt voor jou en/of je gezelschap, de persoonlijke benadering staat voorop. Soms zal je over gebaande wegen moeten gaan om ergens te komen maar bij mij geen reizen naar super toeristische bestemmingen. Staat je bestemming er niet tussen? Neem gerust contact op want geen bestemming bestaat niet.

In het aanbod kan je camperreizen, treinreizen, (auto) rondreizen, stedentrips en speciale reizen zoals zeiltochten en huwelijksreizen vinden. Ik sta garant voor al mijn reizen maar vooral de treinreizen wil ik promoten omdat duurzaamheid hoog op mijn lijst staat.

Reizen en de wereld verkennen met de camper, auto, vliegtuig of trein is al jaren een passie van me. Deze passie wil ik graag inzetten om jullie ideeën over je droomreis of vakantie om te zetten in een mooie op maat gemaakte reis.

Als ervaren reiziger heb ik al vele mooie plekken mogen bezoeken. Ben ik er nog niet geweest dan is de kans groot dat het op mijn bucketlist staat. Persoonlijk, uniek en avontuur zijn de woorden waar het bij mij om draait. Neem gerust contact op of vraag een reisvoorstel aan.

Kijk voor inspiratie in mijn aanbod, hier kun je ook voorbeeldreizen vinden.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug