Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Marvell Travel


Correspondentieadres

Marvell Travel
Baarsjesweg 310-1
AMSTERDAM
Nederland

www.marvelltravel.nl
020-612.0999
info@marvelltravel.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 17083

Marvell Travel

Lange tijd was reizen de passie van de happy few. Wij herkennen dat gevoel en houden dat graag levend. Voor wie terugverlangt naar pure en ongerepte landschappen, naar sfeervolle lodges en voor wie reizen voorziet in het stillen van de honger naar het andere, nieuwe en onbekende is er daarom Marvell Travel.

Reizen met Marvell staat voor ‘goedverzorgde vrijheid’, vaak met een actief en avontuurlijk karakter, ver weg van het massatoerisme. Met uw ideeën en onze deskundigheid stellen wij de perfecte reis voor u samen naar onbekende(re) streken: of u nu een trekking door Bhutan in gedachten heeft, te paard de Okavango-delta in Botswana wilt verkennen, of in een jeep met privé-chauffeur Madagaskar wilt ontdekken.

Bij Marvell beseffen wij dat uw tijd schaars kan zijn en dat u hoge eisen stelt aan onze kwaliteit van dienstverlening. Aandacht, oog voor detail en bereikbaarheid staan bij ons daarom voorop. Desgewenst is contact in de avond, tijdens het weekend, bij ons op kantoor of juist bij u thuis of op het werk mogelijk. En mocht er onderweg iets niet geheel naar wens zijn, dan staan wij en onze lokale partners, ongeacht de tijdzone, meteen klaar om een oplossing te bieden.

Als blijk van waardering voor onze persoonlijke aanpak ontvangen wij vaak tijdens de reis al een e-mail of sms dat het verblijf boven verwachting is, dat onze safarigids echt het verschil heeft gemaakt voor de kinderen, of dat de route die we voor hun Kilimanjaro-trekking hebben gekozen inderdaad ideaal was om te acclimatiseren en het massatoerisme te ontlopen. Na terugkomst blijken onze klanten dan ook regelmatig op te treden als ambassadeurs.

Marvell: voor hen die graag reizen, maar het massatoerisme willen ontlopen.

Hierbij nodig ik u...

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \