Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mayke Tours

Correspondentieadres

Mayke Tours
Sumatrakade 115
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13040
www.mayketours.nl
06-15041818
info@mayketours.nl

Mayke Tours

Houd jij ook zo van bijzondere reizen zoals naar Danail in Ethiopië? Kleine groepen om het lokale leven intens te beleven, onverwachte plekjes en contact met de lokale bevolking. Al jaren bijzondere reizen naar Afrika. Samen op reis voor actieve reizigers. Individueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Ethiopië, de parel van Afrika

Op de rondreizen door Ethiopië maak je kennis met de best bewaarde beschaving van Afrika. De eerste mens heeft hier haar rustplaats en het noorden is rijk aan Christelijke cultuurschatten. In het zuiden wonen volken met de meest ingenieuze kapsels en lichaamsversieringen.
Bezoek de idyllische kerken en kloosters op een van de vele kleine eilandjes in het Tanameer. En ga in het Simiengebergte op zoek naar de langbehaarde Gelada-apen. De uitzichten zijn fenomenaal en de dorpjes geven je het gevoel in een andere wereld te zijn. Je kan zelfs blijven slapen in een tukult en het leven in een dorp van dichtbij meemaken. Of wil je met je vrienden tijdens je rondreis door Ethiopië de stammen van de Omo-vallei bezoeken, die hun lichaam versieren met kralen en klei? 
De rondreizen in Ethiopië zijn zo samengesteld dat er genoeg tijd is voor verschillende excursies. Wil je liever met je familie of vrienden deze parel ontdekken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we maken een droomreis voor jullie.

 

Sfeerimpressie


Terug