Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Mayke Tours

Correspondentieadres

Mayke Tours
Sumatrakade 115
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13040

Mayke Tours

Houd jij ook zo van bijzondere reizen zoals naar Ethiopië, Ladakh, of Myanmar (Birma)? Kleine groepen om het lokale leven intens te beleven, onverwachte plekjes en contact met de lokale bevolking. Al jaren prachtige groepsreizen naar Azië en Afrika. Samen op reis voor actieve reizigers. Individueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Ladakh, wandelen in klein Tibet

Ladakh, het land van de hoge passen. Verscholen tussen de twee hoogste bergketens ter wereld is een stukje India met een geweldige ruigheid en een warme bevolking. 
Prachtige vergezichten, uitgestrekte en desolate landschappen, schitterende bergmeren, hoge bergpassen waar de gebedsvlaggen wapperen, de mani-muren, stoepa´s en talloze boeddhistische kloosters zorgen voor onvergetelijke ervaringen.  Een drie-daagse trekking in de vallei waar het  toerisme nog ontdekt wordt. Wil je niet wandelen dan is er een alternatief. 
Ladakh wordt ook wel Klein Tibet genoemd vanwege de grote gelijkenis met Tibet. Het Tibetaanse  boeddhisme wordt hier door de bevolking nog in haar puurste vorm beleefd. 
Een reis die de harten van actieve mensen sneller doet slaan.

Ethiopië, de parel van Afrika

Op de rondreizen door Ethiopië maak je kennis met de best bewaarde beschaving van Afrika. De eerste mens heeft hier haar rustplaats en het noorden is rijk aan Christelijke cultuurschatten. In het zuiden wonen volken met de meest ingenieuze kapsels en lichaamsversieringen.
Bezoek de idyllische kerken en kloosters op een van de vele kleine eilandjes in het Tanameer. En ga in het Simiengebergte op zoek naar de langbehaarde Gelada-apen. De uitzichten zijn fenomenaal en de dorpjes geven je het gevoel in een andere wereld te zijn. Je kan zelfs blijven slapen in een tukult en het leven in een dorp van dichtbij meemaken. Of wil je met je vrienden tijdens je rondreis door Ethiopië de stammen van de Omo-vallei bezoeken, die hun lichaam versieren met kralen en klei? 
De rondreizen in Ethiopië zijn zo samengesteld dat er genoeg tijd is voor verschillende excursies. Wil je liever met je familie of vrienden deze parel ontdekken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we maken een droomreis voor jullie.

www.mayketours.nl
(020) 4192280 /06-15041818
mayketours@gmail.com

Terug