Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Mayke Tours

Correspondentieadres

Mayke Tours
Sumatrakade 115
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13040

Mayke Tours

Houd jij ook zo van bijzondere reizen zoals naar Ethiopië of Soedan? Kleine groepen om het lokale leven intens te beleven, onverwachte plekjes en contact met de lokale bevolking. Al jaren bijzondere reizen naar Azië en Afrika. Samen op reis voor actieve reizigers. Individueel maatwerk is uiteraard ook mogelijk.

Ethiopië, de parel van Afrika

Op de rondreizen door Ethiopië maak je kennis met de best bewaarde beschaving van Afrika. De eerste mens heeft hier haar rustplaats en het noorden is rijk aan Christelijke cultuurschatten. In het zuiden wonen volken met de meest ingenieuze kapsels en lichaamsversieringen.
Bezoek de idyllische kerken en kloosters op een van de vele kleine eilandjes in het Tanameer. En ga in het Simiengebergte op zoek naar de langbehaarde Gelada-apen. De uitzichten zijn fenomenaal en de dorpjes geven je het gevoel in een andere wereld te zijn. Je kan zelfs blijven slapen in een tukult en het leven in een dorp van dichtbij meemaken. Of wil je met je vrienden tijdens je rondreis door Ethiopië de stammen van de Omo-vallei bezoeken, die hun lichaam versieren met kralen en klei? 
De rondreizen in Ethiopië zijn zo samengesteld dat er genoeg tijd is voor verschillende excursies. Wil je liever met je familie of vrienden deze parel ontdekken? Vraag een vrijblijvende offerte aan en we maken een droomreis voor jullie.

Soedan, een land waar weinig westerlingen of toeristen komen, maar zeker de moeite waard. Het land boeit en heeft de schoonheid van uitgestrekte woestijnen en een schat aan arecheologisehe vindplaatsen. Nadat Zuid en Noord Soedan zijn gescheiden, is het mogelijk om in Noord Soedan ongestoord te reizen. In het oude Nubië, waar de Nijl door de woestijn vloeit en langs de oevers de restanten van de oude beschaving gespaard gebleven.

Noord-Soedan is een boeiend onbekend land met uitzonderlijk mooie woestijnen. Uitlopers van de Sahara, de Sahel (woestijnsteppe) en de Soedan (grassteppe). Het is ook een arm land met weinig faciliteiten. Buiten de steden zijn er bijv. geen hotels. Daarom kamperen we en zorgt onze chauffeur/kok voor heerlijke maaltijden. Kortom een reis voor de echte avonturier, die improvisatie niet schuwt.

www.mayketours.nl
06-15041818
info@mayketours.nl

Terug