Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mi Cuento Reizen B.V.


Correspondentieadres

Mi Cuento Reizen B.V.
Onderste Puth 1
PUTH
Nederland

www.micuento-reizen.nl
0641429544
info@micuento-reizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17037

Mi Cuento Reizen B.V.

Mi Cuento Reizen B.V. organiseert diepgaande retraites in het binnenland van Andalusië. Persoonlijke ontwikkeling is het doel van deze reizen. Het zijn coachingsreizen in verschillende formats. Kleinschaligheid, zorgvuldigheid, diepgang en persoonlijke aandacht zijn de meest onderscheidende kenmerken. Daarnaast onderscheiden onze reizen zich in het feit dat naast de diepgang er ook voldoende lichtheid is. Onze groepsgrootte ligt tussen 5 en 10 deelnemers. Op elke reis gaan er twee ervaren coaches danwel therapeuten mee. Doel van de reis is om écht een levensveranderende ervaring te creëren.

Er zijn drie verschillende coachingsreizen te boeken bij Mi Cuento Reizen. Een liefdevolle meditatie-reis, genaamd de Latifa-reis, die gebaseerd is op het eeuwenoude Latifa-gebed. De daarin genoemde 7 affirmaties zijn thema's die iedereen in zijn of haar leven tegenkomt.

Daarnaast is er een inspirerende Stiltereis. Deze stiltereis is iets individueler van aard, maar ook daar wordt er gewerkt met beweging, dans en doeltreffende oefeningen. De stiltereis geeft rust en ontspanning door het meer individuele karakter, maar wordt door onze deelnemers allesbehalve als saai of eenzaam ervaren.

Ook is er een diepgaande Expressie-reis. Hier werken wij met stembevrijding en (dans-)expressie als middel om in contact te komen met diepere lagen. Als woorden tekort schieten, is er beweging en klank nodig om diep te kunnen voelen.

In deze reizen geniet je verder veelvuldig van de prachtige Andalusische natuur en de locale keuken.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \