Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Michel Verrast


Correspondentieadres

Michel Verrast
Egmondstraat 17
Arnhem
Nederland

Volg onswww.michelverrast.nl
06-21281587
info@michelverrast.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15016

Michel Verrast

Michel Verrast organiseert twee-,drie- en vierdaagse verrassingsreizen in Nederland en België weg van de grote massa. Kleinschalig, kwaliteit en een persoonlijk karakter. Thema´s zijn cultuur, natuur, lekker eten, lekker drinken, actief en body & mind. Kies maximaal 3 thema´s en laat het verder op je af komen. Daag jezelf uit, heb het lef en laat je verwachtingen los!

De kracht van verrassingen

Google:voordat we iets gaan bekijken, ergens gaan eten of een nachtje in een hotel of B & B doorbrengen, weten we eigenlijk alles al. Wat er te doen is, hoe de kamers eruit zien, wat er op de menukaart staat en hoe de reviews zijn. Weinig verrassend meer dus. Daarnaast leven we in een alledaags ritme, staan agenda´s snel vol en weten we dus al maanden van tevoren wat we gaan doen. Michel Verrast doorbreekt die sleur en zorgt voor spanning, nieuwe energie, plezier en een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid. Geen voorbereidingstijd nodig, lees kort van te voren waar je heengaat en ga zonder verwachtingen op pad. 

Cadeautip

Ideaal als je met z´n tweetjes eens lekker op pad wilt en dan eens wat anders dan anders wilt doen. Ook leuk voor met een groepje vrienden, vriendinnen, een familie-uitje, een reünie of met de sportclub. Een uitje met het bedrijf of met de afdeling wordt ook weer eens wat anders met een verrassingsreis.
En natuurlijk heeft Michel Verrast ook giftcards. Een origineel cadeau om te geven, de gelukkige ontvanger zal al verrast zijn als ie de giftcard krijgt!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \