Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

mtbclinic.nl


Correspondentieadres

mtbclinic.nl
Kerkallee 37A
Velp
Nederland

www.mtbclinic.nl
06-52477335
info@mtbclinic.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11045

mtbclinic.nl

De woeste Franse Cévennen, een TransAlp naar de Côte d’Azur, singletrack dagtochten in Oostenrijk en Zwitserland of de unieke Trans Mont Blanc. Onder leiding van ervaren mountainbikegidsen beleef je een topweek. Van sportieve beginner tot ervaren berggeit, vrouw of man. Over aantrekkelijke trails waarbij je geen huishoudelijke zorgen hebt want alles wordt tot in de puntjes voor je verzorgd.

Met de Mountainbike op weg!

Er zijn altijd redenen tot uitstel, maar een fantastische buitenlandse mountainbikebeleving kan je niet laten schieten. Zo’n ervaring van je leven is dichterbij dan je denkt. MTBCLINIC.NL organiseert spectaculaire mountainbikereizen met een mix van actieve begeleiding, uitdagende routes, optimale verzorging en maximale ontspanning. Als professionele mountainbikers die het hele jaar intensief met deelnemers op pad zijn, zetten zij deze ervaring in tijdens de buitenlandse reizen waardoor iedere deelnemer een perfecte week beleeft. Tijdens deze reizen verbrand je veel calorieën maar tank je voor een jaar weer nieuwe energie! 

De woeste Franse Cévennen, een TransAlp naar de Côte d’Azur, singletrack (familie) dagtochten in Oostenrijk en Zwitserland of de unieke Trans Mont Blanc. 

Alles is tot in de puntjes geregeld. ‘s Morgens een uitgebreid ontbijt, de lunch wordt klaar gemaakt en de uitgebreide avondmaaltijden zijn gevarieerd. De begeleiders staan klaar om je mountainbike af te stellen voor de volgende dag. Met het juiste gereedschap en ervaring worden eventuele reparaties snel uitgevoerd. 

Alles in een gezellige, relaxte sfeer want het leven om het mountainbiken is net zo belangrijk als het mountainbiken zelf. Of je nu een sportieve beginner of ervaren berggeit bent, vrouw of man, je beleeft een fantastische week!

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \