Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Natuurlijk Reizen

Correspondentieadres

Natuurlijk Reizen
van Hogendorpstraat 861
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12047

Natuurlijk Reizen

Zoekt u een bijzondere wandelvakantie of fietsvakantie waarbij u lekker actief bezig zijn combineert met ontspanning op een mooie bestemming? Uw vakantiewensen vertalen wij naar de ideale reis en zoeken altijd naar de perfecte balans tussen inspanning, beleving en ontspanning. Of u nu wilt fietsen of wandelen, er is voor ieder wat wils om een bijzondere vakantie te beleven. Natuurlijk Reizen organiseert bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen. Onze reizen zijn kleinschalig met de nadruk op natuurbeleving en rust. Veel van onze arrangementen bedenken en verkennen we zelf en wij kunnen daarom op bijna al uw vragen direct antwoord geven.

Gegarandeerd vertrek groepsreizen

Wij werken samen met een aantal andere reisorganisatie in Nederland en België waardoor wij op veel van onze groepsreizen de vertrekdata kunnen garanderen. In het buitenland werken wij samen met erkende agenten en lokale touroperators en onlangs hebben we ons pakket uitgebreid met reizen naar de Azoren, Andalusië en meer mogelijkheden voor Via Algarviana en de Rota Vicentina in Portugal.

Waarom met Natuurlijk Reizen?

Met onze reizen leert u een land van binnenuit kennen, maakt u contact met de bevolking en geniet u van de lokale gastronomie. U komt op plaatsen waar u anders aan voorbij zou gaan en verblijft in (vaak) bijzondere accommodaties. Vrijwel alle overnachtingsadressen, wandelroutes en restaurants die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk bezocht en gecontroleerd.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als u alleen vliegtickets, een hotel of een huurauto nodig heeft. Wanneer u uw (zaken)reis via ons boekt scheelt u dat veel tijd en kosten. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje of telefoontje, en u ontvangt van ons de beste reismogelijkheden. 

Door deze persoonlijke benadering hebben wij ondertussen een zeer grote vaste trouwe klantenkring opgebouwd. En daar zijn wij best trots op!

www.natuurlijkreizen.nl
020-2221767
postbus@natuurlijkreizen.nl

Terug