Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

NCRV-reizen


Correspondentieadres

NCRV-reizen
Geuzingerbrink 92
Emmen
Nederland

www.ncrv-reizen.nl
+31591632358
info@ncrvreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23003

NCRV-reizen

Nederlands Christelijke Reis Vereniging

De Nederlandse Christelijke Reisvereniging (NCRV-reizen) is een vereniging en heeft als doel het organiseren van reizen, in groepsverband, voor en door mensen , vanuit een christelijke achtergrond.

Sterke punten daarbij zijn:Kleine groepen

  • Betrokken en reisleiders
  • Doordachte reisprogrammering
  • Aandacht voor elkaar en de omgeving
  • Reizen ‘in goed gezelschap’

Reizen in goed gezelschap

Onze slogan luidt 'Reizen in goed gezelschap!' Het uitgangspunt daarbij is dat deelnemers er voor kiezen om met anderen van gelijke gezindte op vakantie te gaan, waarbij rekening wordt gehouden met, en respect is, voor de opvattingen van een ieder.

Programma mix

Onze reizen kenmerken zich door een goede mix van cultuur,  natuur,  beleving en individuele invulling. Het is bijzonder om nieuwe ervaringen met elkaar te delen en  plaatsen nieuwsgierig te bezoeken. Er is ook ruimte voor rust en momenten van  bezinning. Op zondag is er ruimte voor kerkbezoek en zijn we terughoudend in onze programmering

Reisleiding

De reizen worden begeleid door onze reisleiders. Zij hebben de reisprogramma samengesteld en de route verkend. Tijdens de reis organiseren zij de momenten om met elkaar de reisroute en het programma door te nemen. Onderweg zullen ze ondersteunen wanneer er zich ergens moeilijkheden voordoen. 

Nieuwsbrief

Leden van de NCRV en deelnemers van de NCRV reizen krijgen automatisch 3 á 4 keer per jaar een Nieuwsbrief toegestuurd met daarin informatie  over het verenigingsnieuws en de reisplannen die op stapel staan

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \