Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Njoy reizen


Correspondentieadres

Njoy reizen
Postbus 449
Hilversum
Nederland

www.njoyreizen.nl
06-18480543
info@njoyreizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14007

Njoy reizen

Ben je 50+, single of reis je alleen? Dan ben je bij Njoy reizen aan het juiste adres. Door het ruime aanbod van geheel verzorgde 50+ en 70+ singlereizen is er altijd wel een reis te vinden die bij je vakantiewensen en -budget aansluit. Welke reis je ook kiest, één ding is zeker, je kiest voor een reis vol onverwachte ontmoetingen, onvergetelijke reismomenten en nieuwe vriendschappen.

Onze 50+ singlereizen

Njoy reizen is dé specialist voor leuke en verrassende 50+ singlereizen. Onze van A tot Z verzorgde singlereizen vinden plaats in kleine groepen, met veel vrije tijd en ruimte voor eigen initiatief en ontspanning, en worden begeleid door een ervaren Nederlandstalige gastvrouw of -heer, die 24 uur per dag voor de groep beschikbaar is en die ervoor zorgt dat alle communicatie en activiteiten ter plaatse vlot verlopen.

Onze reizen zijn voor iedereen die om wat voor reden dan ook alleen op vakantie wil gaan. Je reist in een gelijkgestemde groep en hebt snel een klik met elkaar, omdat iedereen op zoek is naar gezelligheid, ontspanning en veel reisplezier. Het is geen datingreis, maar een ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten en samen in een ontspannen sfeer een onvergetelijke vakantie te beleven. Bijzondere reiservaringen delen, samen ontdekken, eten, ontspannen, genieten en ontmoeten is het doel van onze singlereizen.

70+ Singlereizen

Njoy reizen organiseert ook singlereizen voor 70plussers.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \