Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Nordic Adventure Trails


Correspondentieadres

Nordic Adventure Trails
Pegasusstraat 190
Alphen aan den Rijn
Nederland

www.nordicadventuretrails.com
06-52417290
leondeheer@nordicadventuretrails.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14036

Nordic Adventure Trails

Nordic Adventure Trails organiseert avontuurlijke reizen naar Noorwegen waarbij we proberen iedereen een fantastische en unieke ervaring te laten beleven. Of dit nu op een van onze begeleide dag- of meerdaagse trektochten is, op onze ski- of sneeuwschoentochten, bij een van onze fly & drive reizen, onze adventure motortrip of op een van onze andere reizen is.

Arctic Experiences

Een tocht per sneeuwschoen of ski, het maken en overnachten in een sneeuwonderkomen zoals o.a. een Iglo, ijsvissen, overnachten in een Lavvu tent, (over)leven in arctische omstandigheden. Of ben je op zoek naar een uitdaging met meer luxe? Dan overnachten we toch in een hytte!

Wij nemen je mee op avontuur, laten je Noorwegen zien zoals weinigen hebben gezien, en begeleiden je daarbij van begin tot eind. Tijdens de Experiences leer je verschillende (basis)technieken van het (over)leven in en met respect voor de natuur. Doel van de tochten is om op je eigen niveau een onvergetelijke Experience te ervaren in Arctisch gebied.

Zomer in Noorwegen

Summer Romsdal Experience
Beleef de adembenemende landschappen van Noorwegen nu ook in de zomer! Heldere fjorden, spectaculaire uitzichten en lange zomerdagen. Op de locatie waar wij verblijven zelfs een daglengte van 17 uur waarna het pas gaat schemeren. Wij nemen je mee op avontuur, laten je Noorwegen zien zoals weinigen hebben gezien en begeleiden je daarbij van begin tot eind.

Fly & Drive Experience:
Wil je een autorondreis door Noorwegen maken maar je weet niet waar je moet beginnen? Een compleet verzorgde autorondreis die je door de prachtigste gebieden van Noorwegen voert. Wij regelen niet alleen je vlucht en huurauto, maar ook de prachtigste hotels waardoor jij optimaal kan genieten van Noorwegen! 

Geniet van de adembenemende landschappen van Noorwegen; groene dalen, heldere fjorden, majesteuze bergen, woeste watervallen en ijzige hoogvlaktes. Je hoeft nergens meer aan te denken behalve de weg te vinden naar je bestemming en op je snelheid te letten natuurlijk!...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \