Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Northern Pioneers Wildernistrekkings


Correspondentieadres

Northern Pioneers Wildernistrekkings
Abraham Kuyperstraat 3
Wierden
Nederland

Volg onsnorthern-pioneers.nl/
0622541333
info@northern-pioneers.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19061

Northern Pioneers Wildernistrekkings

Northern Pioneers neemt je mee naar de ongerepte wildernis van het Noorden. Daarbij draait alles om avontuur, natuur en zelfredzaamheid in de natuur.

Ga je mee op een van onze wildernistrekkings? Dan maak je een onvergetelijke rugzaktrektocht door de natuur. Je leeft back-to-basics in de wildernis. Overnachten doe je in een tarp en soms in een mooie, knusse berghut. Je maakt kennis met beginselen van bushcraft en survival. Er zijn trekkings voor beginnende en gevorderde wandelaars. Ideaal om lekker te onthaasten!

Wil je skills leren voor je eigen wildernistochten? Met onze Trekkingschool en Navigatieschool kies je uit verschillende cursussen en cursusreizen. Je leert alles wat je moet weten voor als je zelfstandig door de wildernis wilt trekken. De cursussen zijn zo opgebouwd dat je na afloop een goede theoretische en praktische kennis hebt. Daarmee ben je in staat om in uiteenlopende wildernisgebieden je weg te vinden en te overleven.

Ben je een liefhebber van winter en sneeuw? Dan kun je met ons mee op een mooi winteravontuur. Bij onze wintertrekkings, winter-survivaltrainingen en winterhuttentochten trek je op sneeuwschoenen door de fascinerende winterwildernis. Afhankelijk van welke reis je kiest, kan dat veeleisend, laagdrempelig of iets ertussenin zijn.

Of, zoek je een wildernisreis op maat voor je eigen groep? We maken graag een gratis offerte voor je.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \