Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Nunatak


Correspondentieadres

Nunatak
Karel van Manderstraat 112
Haarlem
Nederland

www.nunatak.nl
0850580023
info@nunatak.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21001

Nunatak

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Je hebt de keuze uit wandelvakanties, rugzaktrekkings en expedities met vaste, aangepaste of op maat gemaakte reisroutes.

Nunatak wordt gerund door Paul Boslooper. Sinds 1992 is hij actief in de reiswereld waarvan 15 jaar als mede-eigenaar van een reisorganisatie en sinds 2015 als oprichter en eigenaar van Nunatak. Paul is succesvol beklimmer van zowel de Mount Everest, de Cho Oyu, de Aconcagua en enkele Nepalese bergtoppen. Hij heeft in de ruim 25 jaar dat hij over de wereld reist ontelbare kilometers wandelend afgelegd in Europa, de Himalaya, de Andes, Azië, Oceanië en alle landen boven de poolcirkel. Samen met een team van zeer ervaren reisbegeleiders delen we onze kennis en enthousiasme met jou.

Heb je samen met een aantal vrienden een mooi reisplan en zoek je ondersteuning bij de uitvoering? Wil je met tweeën een bijzondere reis maken naar een van de bestemmingen die Nunatak aanbiedt? Nunatak creëert een reis(voorstel) speciaal voor jou. Een reis die aan jouw specifieke wensen voldoet; dit kan variëren van kleine aanpassingen aan een bestaand programma, bijvoorbeeld alleen een ander vluchtschema, ander vliegveld, ander tijdstip, specifiek (type) hotel, overnachting tot en met extra begeleiding, andere routes en extra activiteiten.
Vaak kunnen we al een speciale reisvariant maken vanaf 2 personen, zodat we iedereen iets kunnen bieden, ongeacht of je als stel, familie, vriendengroep of bijvoorbeeld sportclub reist.

Nunatak: wandelvakanties, trektochten met cultuur en natuur, 175 verschillende reizen in 58 landen

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \