Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Nunatak


Correspondentieadres

Nunatak
Karel van Manderstraat 112
Haarlem
Nederland

Volg onswww.nunatak.nl
0850580023
info@nunatak.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21001

Nunatak

Nunatak organiseert reizen over de gehele wereld voor zowel individuele reizigers als groepen. Wandelen zit in ons DNA en te voet verkennen we de mooiste gebieden; we worden nog blijer van bijzondere en afgelegen locaties. Ons motto is dan ook niet voor niets: “Van alle paden die je neemt in het leven, kies er een aantal die ongebaand zijn”.

Jij kunt met ons mee, want we bieden je reizen in alle soorten en maten; van dagtochten vanuit een fijne basis accommodatie tot zware expedities naar de hoogste toppen. Je hebt het hele jaar de keuze uit wandelvakanties, rugzaktrekkings, sneeuwschoentochten en expedities. We hebben oog voor natuur en cultuur en onderhouden nauwe contacten met locale teams, waar we al jarenlang mee samenwerken. In onze kleine groepen is veel persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer en de groep, zodat iedereen zich thuis voelt.

Heb je samen met een aantal vrienden een mooi reisplan en zoek je ondersteuning bij de uitvoering? Wil je met tweeën een bijzondere reis maken naar één van de bestemmingen die Nunatak aanbiedt? Vaak kunnen we al een speciaal reisvoorstel maken vanaf 2 personen. Een reis die aan jullie specifieke wensen voldoet; dit kan variëren van kleine aanpassingen aan een bestaand programma, zoals een ander vluchtschema, extra overnachtingen tot en met extra begeleiding, andere routes en extra activiteiten. Want reizen maakt je blij!

Nunatak: wandelvakanties, trektochten met cultuur en natuur, 175 verschillende reizen in 58 landen

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \