Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Olke Bolke Ruiterkampen

Correspondentieadres

Olke Bolke Ruiterkampen
Distelstraat 10
NIJMEGEN
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18082

Olke Bolke Ruiterkampen

Olke Bolke Ruiterkampen organiseert sinds 1998 verschillende begeleide paardenvakanties.  We hebben 3 verschillende paardenvakanties zodat zowel de beginner als de gevorderde ruiter een geschikte reis kan vinden. Hieronder staat een korte reisbeschrijving.

Voor verdere informatie kijk op onze website www.olke-bolke.nl of voor meer foto’s op Facebook .

Kom je er niet helemaal uit welke reis het beste bij je past? Neem dan contact op met Wilfried Roest. Hij kijkt graag samen met jou welke reis het beste past.
 

thema paardenreis

Deze themareis is geschikt voor iedereen die van paarden houdt!

Een vakantie van zeven of acht dagen vol met avontuur, gezelligheid en natuurlijk paarden! Elk jaar toveren we de Blokhut om tot het wilde westen, een onderwaterwereld, het sprookjesachtige duizend en één nacht, of een ander thema. Hoe je dit jaar de woonkamer zal aantreffen, het blijft elke keer een verrassing. Natuurlijk nemen we de dames- en herenslaapzaal ook mee, zodat je zelfs in sfeer slaapt.

 

ruiterreis,

Deze ruiterreis is geschikt voor de zowel de beginnende als gevorderde ruiter.

Als het je droom is  veel met paarden bezig te zijn dan ga je met ons hier op vakantie.

Paarden, paarden en nog eens paarden! Een vakantie van acht dagen dat helemaal in het teken staat van paarden. De paarden staan op manege St. Frans, waar we veel tijd zullen doorbrengen. De manege ligt aan het mooie natuurgebied “de Hatertse vennen”, een gebied dat we zeker gaan verkennen tijdens buitenritten.

Tijdens deze reis zijn we actief bezig met de paarden. In de ochtend en middag hebben we een paardenprogramma, en misschien ook nog een avondrit… In de avonduren genieten we van heerlijk eten, spelletjes en wie weet wel een kampvuur avond. Er is natuurlijk ook gelegenheid om lekker vroeg je bed in te gaan, want het beloven intensieve dagen te worden. Ook tijdens deze reis krijgen de paarden een dag vrij en gaan wij een dagje er op uit, waarheen is een verrassing.

 

op reis met ijslanders,

Deze reis naar België is geschikt voor de zowel de beginnende als gevorderde ruiter.

Een feestje, lekker omgaan met IJslanders, de grootste knuffelaars, lekker eten en gezellige Herfst avonden samen spelletjes doen.

Een avontuurlijke herfstvakantie van acht dagen iets verder van huis, namelijk in België! Bij het Paards-Paradijs maken we kennis met een bijzonder paardenras, de IJslander. Met deze lieve en eigenwijze paardjes gaan we mooie buitenritten maken in de omgeving.

 

 

olke-bolke.nl
0614434668
info@olke-bolke.nl

Terug