Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

OnderReis met LEV! Inspiratiereizen voor Ondernemers en Onderwijs


Correspondentieadres

OnderReis met LEV! Inspiratiereizen voor Ondernemers en Onderwijs
Eijerdijk 20
Hattem
Nederland

www.onderreismetlev.nl
06-15951980
esther@onderreismetlev.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 20034

OnderReis met LEV! Inspiratiereizen voor Ondernemers en Onderwijs

OnderReis met LEV! organiseert betekenisvolle inspiratiereizen voor Ondernemers en Onderwijs. Deelnemers gaan actief aan de slag met thema’s als Circulair Ondernemen, Leiderschap, Innoveren, Energietransitie & Digitalisering.

Door samen met relaties op reis te gaan, bedrijven te bezoeken, gastsprekers uit te nodigen, wordt internationaal zakendoen gestimuleerd. Door verhalen te delen met andere ondernemers worden pieken en dalen besproken, uitdagingen en kansen bekeken, culturen met elkaar vergeleken.

Het onderwijs in een ander land onderzoeken: hoe is het curriculum tot stand gekomen, welke culturele en politieke achtergrond kent het, waar bestaan de lessen uit, wie geven die lessen?

Studenten met een vorm van autisme de kans bieden om ervaringen voor het leven op te doen. Zeker bij hen die het minder makkelijk vinden om contact te maken, is een reis een uitgelezen kans om te werken aan de sociale skills.

In elke reis wordt de natuur verweven vanuit het idee: Mensen zijn goed in het identificeren van uitdagingen, de natuur is expert in het vinden van oplossingen.

Samen ontdekken, samen leren, samen delen staan in elke inspiratiereis centraal. Met als doel jezelf, elkaar èn de regio te helpen, te inspireren en te versterken.

Wat de bestemming ook is: het is belangrijk om het “waarom” van de reis duidelijk te hebben. Alle door OnderReis met LEV! georganiseerde reizen worden op maat gemaakt. De reis voldoet daardoor precies aan de wensen en eisen van de opdrachtgever.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \