Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Onderweg reizen


Correspondentieadres

Onderweg reizen
Brielselaan 150B
Rotterdam
415

www.onderweg-reizen.nl
+31102036068
info@onderweg-reizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12027

Onderweg reizen

Wij bieden vakanties aan in Nederland en ver daarbuiten. Vakanties die met zorg worden uitgekozen zodat mensen met een licht verstandelijke beperking zorgeloos op vakantie kunnen. De reisbegeleiding bestaat uit ervaren en enthousiaste vrijwilligers.

Over Onderweg Reizen

Wij organiseren begeleide vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking Leuke kleinschalige reizen in Nederland maar ook in de rest van Europa.
We verblijven tijdens de vakanties in hotels of bungalows. Ook hebben wij enkele unieke verblijven zoals Lodge tenten of veldhutten. Voor ieder wat wils in elke prijsklasse.

Unieke accomodaties

Wij proberen ons te onderscheiden van andere organisaties door te zoeken naar unieke accomodaties. Zo hebben wij vakanties in Frankrijk waar we verblijven in Grand Lodge tenten.
In Nederland hebben we een vakantie waar we slapen in veldhutten.Elk jaar willen we meer van deze unieke locaties aanbieden.

Reisgids

Op onze website kun je onze reisgids aanvragen zodat je op je gemak thuis kunt kiezen uit onze bijzondere vakantiereizen.
Bij ons geen grote groepen maar kleine groepen van maximaal 10 reizigers. Bij ons krijgt iedereen de aandacht die men nodig heeft.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \