Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Peri Peri Reizen


Correspondentieadres

Peri Peri Reizen
Azobe 112
Dordrecht
Nederland

www.periperireizen.nl
0107440744
info@periperireizen.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18061

Peri Peri Reizen

Goedkope rondreizen door Afrika
Onze passie is dat ook jij Afrika kunt ontdekken en daarom zijn wij jouw adres voor goedkope rondreizen door Afrika, internationale groepsreizen door Afrika, betaalbare luxe rondreizen door Afrika en avontuurlijke Big 5 safari's.

Onze missie
Peri Peri Reizen biedt avontuurlijke en duurzame kampeerreizen, lodgereizen, hotelreizen, safari’s en internationale groepsreizen door zuidelijk en oostelijk Afrika aan.

Met onze rondreizen door Afrika willen we een bijdrage leveren aan het onderlinge contact en bewustwordingsproces. Om onze reizen voor een zo groot mogelijk publiek bereikbaar te maken zijn onze reizen voor zowel de doorgewinterde Afrika-reiziger als voor de beginneling geschikt. Daarnaast doen we ons best de reizen zo betaalbaar mogelijk te houden. Uiteraard ontvangen onze partners in Afrika een eerlijke prijs voor de diensten die zij leveren voor jouw vakantie, dat is een onderdeel van ons streven naar duurzaam ondernemen.

Onze reizen laten zich omschrijven als basic, low budget, authentiek, avontuurlijk, intens, pittig, bijzonder, off the beaten track en interactief.

Onze belofte aan jou
Tenslotte is het onze doelstelling om voor jou een zo goed mogelijk aanspreekpunt te zijn. We zijn “maar” een kleine organisatie, maar juist daardoor ben jij gegarandeerd van persoonlijk contact. Iemand die oor voor je heeft en met jouw reiswensen en plannen meedenkt. Bovendien kun je van ons snel antwoord verwachten. Binnen 24 uur (vaak binnen 24 minuten) staan we je te woord. Persoonlijk, snel en altijd bereikbaar contact. Dat is onze belofte aan jou.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \