Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Peri Peri Reizen

Correspondentieadres

Peri Peri Reizen
Azobe 112
Dordrecht
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18061

Peri Peri Reizen

Goedkope rondreizen door Afrika
Onze passie is dat ook jij Afrika kunt ontdekken en daarom zijn wij jouw adres voor goedkope rondreizen door Afrika, internationale groepsreizen door Afrika, betaalbare luxe rondreizen door Afrika en avontuurlijke Big 5 safari's. Je vindt een overzicht van onze Afrika-reizen op onze website.

Onze missie
Peri Peri Reizen biedt avontuurlijke en duurzame kampeerreizen, lodgereizen, hotelreizen en internationale groepsreizen door zuidelijk en oostelijk Afrika aan.

Met Peri Peri Reizen willen we Afrika toegankelijker maken voor een groter publiek. We merken dat mensen nog steeds een beetje “bang” zijn om naar Afrika te gaan en dat is ongelooflijk jammer, want we geloven dat het contact (mits dat op een duurzame manier gebeurt) tussen de inwoners van het Europese en Afrikaanse continent verrijkend kan zijn voor beide partijen.

Met onze rondreizen door Afrika willen we een bijdrage leveren aan het onderlinge contact en bewustwordingsproces. Om onze reizen voor een zo groot mogelijk publiek bereikbaar te maken zijn onze reizen voor zowel de doorgewinterde Afrika-reiziger als voor de  de beginneling geschikt. Daarnaast doen we ons best de reizen zo betaalbaar mogelijk te houden. Uiteraard ontvangen onze partners in Afrika een eerlijke prijs voor de diensten die zij leveren voor jouw vakantie, dat is een onderdeel van ons streven naar duurzaam ondernemen.

Onze reizen laten zich omschrijven als basic, low budget, authentiek, avontuurlijk, intens, pittig, bijzonder, off the beaten track en interactief.

Onze belofte aan jou
Tenslotte is het onze doelstelling om voor jou een zo goed mogelijk aanspreekpunt te zijn. We zijn “maar” een kleine organisatie, maar juist daardoor ben jij gegarandeerd van persoonlijk contact. Iemand die oor voor je heeft en met jouw reiswensen en plannen meedenkt. Bovendien kun je van ons snel antwoord verwachten. Binnen 24 uur (vaak binnen 24 minuten) staan we je te woord. En, we zijn er als het jou uitkomt. Via de chatfunctie op onze website kun je ons vaak direct aanspreken, óók in het weekend en ‘s avonds. Persoonlijk, snel en altijd bereikbaar contact. Dat is onze belofte aan jou.

www.periperireizen.nl
0107440744
info@periperireizen.nl

Terug