Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Pippin Hikes


Correspondentieadres

Pippin Hikes
Korte Zijde 6
Zevenhuizen
Nederland

Volg onswww.PippinHikes.nl
06-51058237
info@pippinhikes.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18003

Pippin Hikes

Wandelvakanties Europa en Laplandreizen, beide met kleine groepen.

Wij, Kim en Jan van Pippin Hikes, zoeken altijd leuke wandelroutes uit voor zowel beginnende als ervaren wandelaars en tijdens onze tochten zal lekker eten en drinken altijd prominent aanwezig zijn. ​We wandelen over het algemeen zo tussen de 15 a 25 km per dag met groepjes tot zo'n 16 personen. Ook gaan we kanovaren en in de winter gaan we naar Lapland rijden met de hondenslee en sneeuwscooter en proberen we het Noorderlicht te spotten

Wandelvakanties
Tijdens het wandelen nemen we voldoende tijd voor het maken van foto's en pauzeren we regelmatig zodat je lekker van de omgeving kunt genieten. ​Bij elke wandeling is het mogelijk om kosteloos de route op je mobiel te volgen zodat je eventueel al wat door kan lopen als je dat fijn zou vinden of anders lekker met de gids mee wandelen.

​Overnachten doen we in sfeervolle tipi tenten, met goed liggende stretchers met luchtmat en nemen we vaak onze Foodtruck mee met mobiele keuken waarbij we zorgen voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner.

Laplandreizen
Zie jezelf al rijden op de sneeuwscooter over het prachtig besneeuwde landschap onderweg naar het ijshotel? Wat dacht je van rijden door de witte bossen met de hondenslee? Een oude Sami kerk bezoeken, typische Zweedse gerechten proeven, heerlijk ontspannen in de sauna, cross country skiing,wandelen en in het donker het magische Noorderlicht proberen te spotten? 

Welkom bij Pippin Hikes!

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \