Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Pippin Hikes

Correspondentieadres

Pippin Hikes
Korte Zijde 6
Zevenhuizen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18003
www.PippinHikes.nl
06-51058237
info@pippinhikes.nl

Pippin Hikes

Wandelvakanties met kleine groepen en dagwandelingen.

Wij, Kim en Jan van Pippin Hikes, zoeken altijd leuke wandelroutes uit voor zowel beginnende als ervaren wandelaars en tijdens onze tochten zal lekker eten en drinken altijd prominent aanwezig zijn. ​We wandelen over het algemeen zo tussen de 15 a 25 km per dag met groepjes tot zo'n 15 personen.

Tijdens het wandelen nemen we voldoende tijd voor het maken van foto's en pauzeren we regelmatig zodat je lekker van de omgeving kunt genieten. ​Bij elke wandeling is het mogelijk om kosteloos de route op je mobiel te volgen zodat je eventueel al wat door kan lopen als je dat fijn zou vinden of anders lekker met de gids mee wandelen.

​Overnachten doen we niet alleen in sfeervolle tipi tenten, met goed liggende stretchers met luchtmat, maar ook in hotels, cabines, huisjes en Bed & Breakfast. Elke reis is hierin bij ons anders. Ga met ons op pad door Schotland, Frankrijk, België, Nederland, Zweden of Spanje.

Vaak proberen we alles inclusief te doen zoals al de vlucht, overnachtingen, eten, drinken maar dit kan per reis verschillen. Vrijheid vinden we erg belangrijk maar ook het gemak. Bij elke reis staat  aangegeven wat wel en niet bij de reis inbegrepen is. Ook is het mogelijk om op maat een reis te maken. We helpen je hierbij graag.

 

Welkom bij Pippin Hikes!

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug