Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

PIXUS

Correspondentieadres

PIXUS
Nijpaed 14
Warten
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18081
www.hillebrandbreuker.nl
0638056977
info@pixus.nl

PIXUS

PIXUS biedt fotografiereizen naar prachtige bestemmingen in Nederland en ver daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan Noorwegen, Denemarken, Polen, Brazilië, Zuid-Afrika en Namibië. Wij bereiden deze reizen tot in de puntjes voor en we creëren unieke mogelijkheden om met prachtig beeldmateriaal thuis te komen.

Tijdens deze kleinschalige groepsreizen leert u in een ontspannen sfeer beter fotograferen. U krijgt tips en trucs van een zeer ervaren reisleider/ professioneel landschap & wildlife fotograaf. Voorafgaand aan een fotoshoot vertellen wij u al wat u mogelijk te wachten staat en waar u op kunt letten. We helpen u tijdens de reis met de technische instellingen van de camera en we dagen u uit om anders te kijken zodat er een aansprekende compositie met impact ontstaat. 

Het mooie van een reis die specifiek gericht is op fotograferen, is dat alle reisgenoten dezelfde passie delen. Het is geen probleem om even wat langer op een plek te blijven om een unieke foto te maken. Samen fotograferen werkt aanstekelijk en inspirerend. Wij merken dat er door het delen van de gezamenlijke passie voor reizen en fotograferen mooie gesprekken en prachtige vriendschappen ontstaan.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug