Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Purplesnow groepsreizen wintersport


Correspondentieadres

Purplesnow groepsreizen wintersport
Eyckenstein 168
Vleuten
Nederland

www.purplesnow.nl
06-41541881
marco@purplesnow.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16050

Purplesnow groepsreizen wintersport

Leuk dat je bij ons bent uitgekomen voor je groepsreis wintersport!

Met samen ruim 25 seizoenen ervaring in de wintersport zijn wij een geschikte en betrouwbare partner voor jullie groepsreis wintersport. Met passie en kennis van zaken organiseren wij jullie wintersportreis. Laten we samen de vele mogelijkheden bespreken!

Voor wie doen wij dat?

Bedrijven, vrienden, families, scholen en verenigingen, elke groep van minimaal 6 personen is welkom.

Welke skigebieden bieden wij aan?

Kennis van de bestemming is erg belangrijk. Daarom heeft Purplesnow ervoor gekozen om bestemmingen aan te bieden waar veel kennis over in huis is. Hier kunnen wij blindelings de weg vinden. De bestemmingen die wij actief aanbieden in Oostenrijk zijn; Saalbach-Hinterglemm, Zell am See-Kaprun, Söll, Fieberbrunn, Kirchberg, Rauris, Kleinarl en Maria Alm. In Frankrijk richten we ons op Flaine, La Clusaz en La Norma. Voor andere bestemmingen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Hoe doen wij dat?

Persoonlijk contact staat bij Purplesnow voor op. Je hebt altijd contact met Marco en/of Sander, van de oriëntatiefase tot de uitvoer van de reis. Wij gaan samen op zoek naar de beste match voor jullie groep en verzorgen de reis tot in de puntjes.

Waarom doen wij dit?

Wintersport is onze passie en wij willen dat met andere mensen delen door goed georganiseerde reizen te organiseren. Service, persoonlijk contact en de hele wintersport beleving vormen de basis van de vakantie.

Het purplesnow team                                                                                                              ...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \