Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Recargo Reizen


Correspondentieadres

Recargo Reizen
Het Wansink 29
Epse
Nederland

Volg onswww.recargo.nl
0623399574
info@recargo.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22042

Recargo Reizen

Recargo is Spaans voor “ik laad op”. Dat is wat wij je gunnen: na een week wandelen en genieten van stilte, landschap, flora, fauna en lekker eten opgeladen thuiskomen! Ontspanning door inspanning, ruimte om je heen in de natuur creëert ruimte in je hoofd. In 2015 hebben wij het prachtige noorden van Aragón ontdekt. We zijn verliefd op het gebied en kenners van de Ribagorza, Sobrarbe en Somontano. Dit bijzondere gebied, aan de voet van de Spaanse Pyreneeën, is onbekend bij veel Nederlanders en toch indrukwekkend rijk aan natuur, puurheid en echte stilte. Onze accommodaties liggen op korte afstand van 4 natuurparken: Posets-Maledeta met de Ordesa-vallei, de Guara en Aïguestortes.

Onze droom is om meer mensen een echte oplaadvakantie te laten beleven en zuurstof voor hart en ziel mee te geven, op plaatsen waar stilte en uitzicht samenwerken. Naast wandelen is er ook op culinair gebied veel te beleven en te genieten, van mooie wijnen tot truffels, smaakvolle tomaten en bijzondere olijfolies en kazen. We hebben gids ervaring en een goed netwerk met lokale mensen opgebouwd. Voor jouw vakantiebeleving hebben we een gastvrije sfeer en veiligheid tijdens het wandelen hoog in het vaandel.

We bieden groepsreizen aan voor 6 tot maximaal 8 personen en individuele arrangementen op maat voor kleinere groepen. Wij, Carlos en Anita, zorgen met ‘Corazón y Alma’, met hart en ziel, voor een onvergetelijke ervaring. Al zin gekregen om dit samen met ons te beleven? Bezoek onze website voor de vertrekdatums en beschikbaarheid.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \