Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reis door Marokko Specialist


Correspondentieadres

Reis door Marokko Specialist
Hercullestraat 7
Alkmaar
Nederland

www.reisdoormarokko.nl
+31 (0) 638351517
info@reisdoormarokko.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16061

Reis door Marokko Specialist

In Marokko is er zo’n grote diversiteit aan cultuur en natuur en bijna nergens vind je grotere contrasten. Het ene moment lig je in de zee, 2 dagen later kun je chillen in de zandduinen van de Sahara. Je kunt eten in de hipste restaurants en dansen in moderne clubs, maar ook naar kleine berber- en woestijndorpen waar het ambachtsvak nog te zien is. 
In 2008 ben ik naar Marokko gegaan. Niet om, zoals gewoonlijk, een paar weken bij familie in zuid-Marokko te verblijven, maar om Marokko echt opnieuw te leren kennen. Een jaar lang heb ik gereisd van woestijn naar koningssteden, van de Atlasgebergtes naar de kusten. Ik heb nomaden ontmoet en met verschillende  stammen geleefd. Inmiddels spreek ik verschillende dialecten en heb ik een groot netwerk in Marokko. 
Tijdens mijn reizen en avonturen wist ik: Ik wil andere Nederlanders/toeristen dit deel van Marokko laten zien. Het Marokko dat nog te ontdekken valt. Op m’n laptop ben ik destijds Reis door Marokko begonnen. Mijn auto destijds heeft zoveel kilometers gemaakt dat ik deze helemaal kapot heb gereden. 
Inmiddels zijn we 14 jaar verder en is Reis door Marokko een bekende naam in Nederland én Marokko, omdat we Marokko in al haar facetten kennen en alles zelf organiseren en uitvoeren.
 

Van luchthaven tot luchthaven of van je accommodatie tot accommodatie, ontzorgd reizen bied vele soorten privé tours aan door Marokko waarbij alles vooraf geregeld is. Geen verrassingen meer als je op vakantie bent, maar heerlijk genieten. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \