Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reis-idee


Correspondentieadres

Reis-idee
Laanstraat 10
Hilversum
Nederland

Volg onswww.reis-idee.nl
+31627887047
mail@reis-idee.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13006

Reis-idee

Reisadvies om de mooiste plekken te vinden

Steeds meer reizigers hebben genoeg van massatoerisme. Plekken zien die iedereen ziet. Reizen doen die iedereen doet. Hotels boeken die iedereen boekt. Allemaal gevonden via de zoekmachine waar iedereen mee zoekt.
Het valt niet mee om iets aparts op te sporen. Vind maar eens die bijzondere accommodatie of die ene kleinschalige groepsreis tussen duizenden brochures en sites.
Het bèste reisidee? Schakel een ervaren reiziger in die u op weg helpt, van de gebaande paden af. Met reisideeën waar u zelf nooit opgekomen was en met tips voor bestemmingen die niet makkelijk te vinden zijn. Zodat u met de mooiste verhalen thuiskomt!

Reis-idee is opgericht door ervaren reiziger Els Kaskens. Els is een persoonlijke reisadviseur. Ze luistert goed naar uw vakantiewensen, denkt met u mee en geeft onafhankelijk advies. Reis-idee werkt samen met lokale specialisten en kleinschalige reisorganisaties. De doelgroep van Reis-idee varieert van mensen die voor luxe kiezen tot mensen die liever met de rugzak weggaan.

De service van Reis-idee is uniek en toegankelijk voor elk budget.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \