Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reisadvies Zuid-Afrika


Correspondentieadres

Reisadvies Zuid-Afrika
Kuikseindseweg 34
Middelbeers
Nederland

www.reisadvieszuidafrika.nl
06-47341424
yolanda@reisadvieszuiafrika.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16034

Reisadvies Zuid-Afrika

Met een ruime ervaring zorgen wij voor een vrijblijvend advies voor een reis naar zuidelijk Afrika. Wij hebben rechtstreekse contacten met bijzondere kleinschalige accommodaties en verschillende lokale gidsen. Samen met de in overleg geselecteerde activiteiten, komen wij uiteindelijk tot een perfect georganiseerde maatwerk reis. Een persoonlijk reisboek en gratis TomTom maken het plaatje compleet!

Passie voor Afrika

Toen dat financieel haalbaar was, heb ik mijn hectische carrière in finance & ICT verlaten om mijn passie te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken.Klanten die super tevreden terugkomen van hun droomreis, geven mij een enorme voldoening voor dit leuke werk!

Maatwerk reizen

Zuid-Afrika is ongeveer 30 keer groter dan Nederland en heeft zoveel bijzonder interessante plaatsen dat deze onmogelijk allemaal in één vakantie bezocht kunnen worden. Keuzes maken dus, en omdat wij vinden dat het maken van die keuzes heel persoonlijk zou moeten zijn, bieden wij ook géén standaard reizen aan. Alleen maatwerk en daarbij gaan we net zolang door met zoeken, tot de reis helemaal is afgestemd op de persoonlijke wensen en budget van de reiziger. Natuurlijk vergeten wij daarbij de toeristische highlights niet, maar samen met onze lokale partners zoeken wij ook buiten de gebaande paden het echte en pure Afrika op. Wij hebben rechtstreekse afspraken met een groot aantal accommodaties in Zuid-Afrika tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Alle accommodaties zijn met grote zorg geselecteerd, veelal kleinschalig en altijd bijzonder sfeervol. In prachtige Game Lodges kunt u kennis maken met de ongerepte natuur tijdens safari-tochten met gekwalificeerde rangers.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \