Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Reisadvies Zuid-Afrika

Correspondentieadres

Reisadvies Zuid-Afrika
Lage Akkers 4
Valkenswaard
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16034

Reisadvies Zuid-Afrika

Met een ruime ervaring zorgen wij voor een vrijblijvend advies voor een reis naar zuidelijk Afrika. Wij hebben rechtstreekse contacten met bijzondere kleinschalige accommodaties en verschillende lokale gidsen. Samen met de in overleg geselecteerde activiteiten, komen wij uiteindelijk tot een perfect georganiseerde maatwerk reis. Een persoonlijk reisboek en gratis TomTom maken het plaatje compleet!

Passie voor Afrika

In 1997 bezocht ik (Jos Caeijers) voor het eerst Zuid-Afrika en werd gelijk verliefd op dit prachtige veelzijdige land en zijn vriendelijke bevolking. Een zeer grote belangstelling voor, en vele bezoeken aan zuidelijk Afrika, zorgden er voor dat ik regelmatig werd gevraagd voor adviezen bij reizen naar dit werelddeel. Toen dat financieel haalbaar was, heb ik mijn hectische carrière in de finance & ICT wereld verlaten om mijn passie te volgen en van mijn hobby mijn werk te maken. Ondanks de veel lagere inkomsten, heb ik daar geen dag spijt van gehad. Klanten die super tevreden terugkomen van hun droomreis, geven mij een enorme voldoening voor dit leuke werk! Wil je mijn passie voor Afrika delen, bel met 06 47341424 voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Maatwerk reizen

Zuid-Afrika is ongeveer 30 keer groter dan Nederland en heeft zoveel bijzonder interessante plaatsen dat deze onmogelijk allemaal in één vakantie bezocht kunnen worden. Keuzes maken dus, en omdat wij vinden dat het maken van die keuzes heel persoonlijk zou moeten zijn, bieden wij ook géén standaard reizen aan. Alleen maatwerk en daarbij gaan we net zolang door met zoeken, tot de reis helemaal is afgestemd op de persoonlijke wensen, interesse en budget van de reiziger. Natuurlijk vergeten wij daarbij de toeristische highlights niet, maar samen met onze lokale partners zoeken wij ook buiten de gebaande paden het echte en pure Afrika op. Wij hebben rechtstreekse afspraken met een groot aantal accommodaties in Zuid-Afrika tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Alle accommodaties zijn met grote zorg geselecteerd, veelal kleinschalig en altijd bijzonder sfeervol. In prachtige Game Lodges kunt u kennis maken met de ongerepte natuur tijdens safari-tochten met gekwalificeerde rangers. Voor elk wat wils in elke prijsklasse!

www.reisadvieszuidafrika.nl
06-47341424
jos@reisadvieszuidafrika.nl

Terug