Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reishuis.nl


Correspondentieadres

Reishuis.nl
Noordsingel 54
Horst
Nederland

www.reishuis.nl
06-48425942, 06-15333303
info@reishuis.nl

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 16047

Reishuis.nl

Maak ook kennis met het unieke reisconcept van Reishuis.nl Met een ervaring van meer dan 25 jaar organiseren en begeleiden wij op een kleinschalige manier elke reis met een persoonlijke touch zodat u van begin tot einde kunt genieten. Op onze bestemmingen zijn we inmiddels kind aan huis en weten de weg. Natuurlijk is het ook mogelijk op individuele manier te reizen met ons.

Groepsreizen naar bijzondere bestemmingen

Onze bijzondere bestemmingen worden als groepsreis aangeboden en worden altijd door ons persoonlijk begeleidt. Voorafgaand organiseren we altijd een kennismakingbijeenkomst zodat u uw reisgenoten van te voren al ontmoet. Tijdens de groepsreis houden we een realtime reisblog bij of zelfs een realtime reisvlog, zodat thuisblijvers kunnen meegenieten. Wij ontzorgen voor, tijdens en zelfs na uw reis. Na terugkomst organiseren we een gezellige reünie zodat we samen nog kunnen bijpraten en foto’s kunnen uitwisselen.

Reizen dicht bij huis of lekker ver weg

Ons aanbod is zeer divers van mooie onontdekte plekjes in Europa tot prachtige bestemmingen ver weg. Wij kennen de weg en weten alles over de locale gewoonten. Samen beleven we de mooiste herinneringen.

Rootsreizen

Met jarenlange ervaring in rootsreizen naar China organiseren wij van A tot Z uw rootsreis naar de vindplek van uw adoptie kind. Onze ervaren locale agenten dragen zorg voor de reis eromheen als het bezoek aan het kindertehuis. Een onvergetelijke als belangrijke en emotionele ervaring naar de roots van uw kind.

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \