Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Reisorganisatie Malta Advies

Correspondentieadres

Reisorganisatie Malta Advies

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12079

Reisorganisatie Malta Advies

Reisorganisatie Malta Advies is dé Malta specialist van huis uit. Jarenlange ervaring met Malta en Gozo en ruime kennis van dit Mediterrane land in de Middellandse zee stellen ons in staat u kennis te laten maken met de eindeloze cultuur, de veelbewogen geschiedenis, de schitterende natuur met zijn rotslandschappen en de culinaire rijkdom van het prachtige Malta.

Duikvakantie Malta / Duikvakantie Gozo

Geniet van de mooie onderwaterwereld tijdens een Malta duikvakantie of Gozo duikvakantie met Reisorganisatie Malta Advies! Duiken is een (onder) watersport die al jaren aan populariteit groeit. Veel duikliefhebbers genieten van alles wat de unieke onderwaterwereld op Malta en Gozo te bieden heeft. Vissen in alle kleuren van de regenboog, oude scheepswrakken, grotten en schitterende drop-offs. Ervaar zelf het unieke gevoel van het onderwater zijn, en boek een Malta duikvakantie of Gozo duikvakantie, de top duikbestemming in Europa. Wij zijn vanaf maart 2017 fulltime op Malta aanwezig.

Zwemmen met Dolfijnen Malta

Zwemmen met dolfijnen is heerlijk. De ervaring van het zwemmen met deze intelligente wezens is eigenlijk iets dat iedereen minstens één keer in zijn leven moet hebben meegemaakt. En u hoeft voor deze ervaring echt niet naar Curaçao of Turkije, want het mooie Malta biedt heel veel mogelijkheden. En met Malta Advies zijn deze mogelijkheden extra voordelig.

Excursiereizen Malta

Malta Advies maakt het mogelijk om op maat gemaakte en dus klantgerichte, excursiereizen naar Malta te boeken. Daarbij is het veelal ook mogelijk om al vooraf een planning te maken voor de gehele vakantie.

www.malta-advies.nl
06 33011501
contact@malta-advies.nl

Terug