Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Reizen Moldavië


Correspondentieadres

Reizen Moldavië
Sumatrastraat 217
Leiden
Nederland

reizenmoldavie.nl
0615662723
casper@reizenmoldavie.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23009

Reizen Moldavië

Reizen Moldavië is de expert op het gebied van zelfstandige rondreizen door Moldavië en Transnistrië.

Werkwijze
Ik heb een vast aanbod van drie achtdaagse rondreizen, afgestemd op de directe vluchten tussen Nederland en Chisinau. Of je nu op mijn Moldavische wijnreis van betaalbare luxe wilt genieten, tijdens de plattelandstour kennis wil maken met de traditionele keuken van het land, of op de Sovjetreis een beter begrip wilt krijgen over hoe het verleden nog altijd doorwerkt in het heden: je kunt vertrouwen op een door mij persoonlijk samengesteld en aanbevolen reisplan.

Daarnaast kan ik ook maatwerk verzorgen. Zo begeleidde ik recent een groepsreis met journalisten en organiseerde ik een wandel- en kajakvakantie voor moeder en dochter.

Mijn achtergrond
In 2022 ben ik, Casper Renting, Reizen Moldavië begonnen om meer Nederlanders kennis kunnen laten maken met het land dat al jaren mijn professionele, persoonlijke en academische interesse heeft. In 2019 werkte in een seizoen als reisleider voor de grootste organisator van groepsreizen ter wereld in Moldavië en omstreken. Later bracht ik er een maand door om mijn Russisch te verbeteren en onderzoek te doen voor mijn masterscriptie politicologie.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \