Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Saffraan Reizen

Correspondentieadres

Saffraan Reizen
Schansweg 3
Mook
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13036

Saffraan Reizen

Saffraan Reizen organiseert groepsreizen, privérondreizen en rondreizen op maat naar kleurrijke bestemmingen. Zoek jij een reis naar Oezbekistan, Turkmenistan, Mongolië, Iran, Armenië, Georgië, Oman, Jordanië, Palestina, Libanon, Cyprus, Egypte, Tunesië of Marokko, mail of bel ons. Reizen is niet alleen genieten, maar ook ervaren, leren en ontdekken, en we hopen deze ontdekkingstochten samen met jou te gaan maken.

Groepsreizen

Als je het leuk vindt om met een groep te reizen, ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens een groepsreis maak je nieuwe vrienden, doe je nieuwe (reis)ideeën op en onderneem je veel samen, maar heb je ook de mogelijkheid om alleen of met je eventuele reispartner(s) de bestemming te verkennen. ’s Avonds wordt er doorgaans een voorstel gedaan om samen te eten, maar als je daar geen behoefte aan hebt is dat ook prima. Bij minimaal 9 personen worden onze groepsrondreizen begeleid door een ervaren Nederlandse reisbegeleid(st)er. Deze zorgt ervoor dat de reis goed verloopt, regelt de praktische zaken en kent het land goed. Wordt het minimum aantal  deelnemers niet gehaald, dan is er sprake van lokale, Engelssprekende reisbegeleiding. Op een aantal van onze bestemmingen zal er ook een Engelssprekende gids meereizen. Hij of zij geeft uitleg over o.a. de geschiedenis, cultuur, religie, tradities en gebruiken van het land.
We reizen met kleine groepen van 6-18 personen.

Privéreizen

We organiseren privérondreizen. Dat betekent dat je alleen of met z’n tweeën, met je gezin, je vriendengroepje, je jaarclub, of met wie je dan ook wilt reizen, een van onze individuele reizen kunt boeken. Deze kunnen - mits op tijd geboekt - altijd doorgaan. Tijdens deze reizen is alles geregeld; vervoer, hotels met ontbijt en de genoemde excursies, al dan niet vergezeld door een lokale, Engelssprekende gids. Verder wordt je steeds opgevangen door een medewerker van onze lokale agent en kun je met je vragen altijd bij hem of haar terecht.
Het programma voor je reis staat in het dagprogramma beschreven. Als je iets extra’s wilt zien of doen naast het voorgestelde programma, of juist een programma-onderdeel wenst weg te laten dan kan dat in overleg met ons. Dat geldt ook voor je mogelijke keuze voor een andere vliegmaatschappij dan die we standaard gebruiken. Uiteraard is er binnen de progamma’s voldoende vrije tijd om zelf op pad te gaan.

Reizen op maat

Wil je liever zelf je reis samenstellen, dan kan dat bij Saffraan Reizen ook. Via het offerteformulier kun je ons laten weten wat je wensen zijn, de grootte van je reisgezelschap en de reisperiode die jouw voorkeur heeft. In overleg met onze agent maken wij dan - vrijblijvend - een offerte voor je.
Voor onze vluchten maken we meestal gebruik van de vliegmaatschappijen van de betreffende landen. Deze hebben doorgaans comfortabele, rechtstreekse vluchten met goede vluchttijden. Heb je echter voorkeur voor een andere vliegtuigmaatschappij, dan gaan we proberen hier plaatsen te reserveren.

www.saffraanreizen.nl
0570-671299, 024-2060898
info@saffraanreizen.nl

Terug