Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Schotland Whiskyreizen


Correspondentieadres

Schotland Whiskyreizen
Jasmijnstraat 5
Monster
Nederland

Volg onswww.schotlandwhiskyreis.nl
0613989591
info@schotlandwhiskyreis.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18037

Schotland Whiskyreizen

Schotland Whiskyreizen biedt geheel verzorgde vlieg- en bootreizen naar Schotland. ​Individueel of onder leiding van een whiskykenner worden in kleine gezelschappen diverse distilleerderijen bezocht, heerlijke whisky's geproefd en natuurlijk ook van de Schotse natuur en cultuur genoten. Indien mogelijk maker we er samen met u  een maatwerk reis van, geheel naar uw wensen.

Ik heb een vijftal reizen samengesteld, waarbij diverse distilleerderijen en andere aan whisky gerelateerde bezienswaardigheden kunnen worden bezocht. Daarnaast is er ook een Golf en whisky reis te boeken. 

Mijn missie is om u tijdens de reis net iets extra te bieden, waardoor uw reis onvergetelijk wordt. 

De Speyside Whisky tour: (de Topper)
Bezoek van o.a. Glenlivet, Cardhu, Glenfiddich, Speyside Cooperage.

De Islay Whisky tour: (de absolute nummer 2)
Bezoek van o.a. Ardbeg, Lagavulin, Bowmore, Kilchoman en Laphroaig.

Omdat ik graag uw gids, reisleider en chauffeur wil zijn,  kunt u ongestoord genieten van al het moois wat Schotland te bieden heeft. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over het links rijden, de strenge alcoholregels (strenger dan in Engeland) en de stress van al het regelen, dat neem ik geheel voor u uit handen. ​Als schrijver van het boek Malt whisky wetenswaardigheden kan ik u gedurende de reis van aanvullende informatie voorzien, zodat u na 4 of 5 dagen Schotland een reiservaring en veel whiskykennis rijker zult zijn.

​Ik heb genoten van alle reizen naar Schotland en ik weet zeker dat u dat ook zal doen. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \