Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

ShapShap Travel Group

Correspondentieadres

ShapShap Travel Group
Jacob van den Eyndestraat 61
Voorburg
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13060

ShapShap Travel Group

Bij ons vindt u de meest betaalbare en populaire groepsreizen in Afrika. We zijn ook experts op het gebied van de beklimming van de Kilimanjaro (de hoogste berg in Afrika) en we bieden een aantal van de beste 4x4 Safari’s in Tanzania.

Beste groepsreizen van Afrika

Wij specialiseren in groepsreizen in Afrika. Dit is de beste manier om alle hoogtepunten van Afrika op een betaalbare manier te zien. Ga mee met onze internationale groepen in Zuidelijk en Oostelijk Afrika. We reizen rond in overland trucks en bieden kampeer of lodge opties. Onze reizen combineren wildlife safari’s, diverse culturen en spectaculaire landschappen. Veel gegarandeerde vertrekdata.

Beklim de Kilimanjaro met de experts!

Mount Kilimanjaro is de hoogste berg in Afrika en de grootste vrijstaande berg ter wereld met een hoogte van 5895 meter! Klim mee in onze kleine internationale groepen via de Machame, Marangu of Lemosho route. U kunt ook uw eigen groep samenstellen of alleen klimmen- we kunnen alles voor u regelen. De meeste vertrekdata zijn gegarandeerd.

De beste trektochten op 1 website

We hebben een speciale website opgericht voor de trektochten die wij aanbieden, zoals Kilimanjaro, het basiskamp van Everest, de Inca Trail en het basiskamp van Annapurna. Onze prijzen zijn zeer scherp en u profiteert van onze eigen ervaring. Kijk snel op www.epictreksandclimbs.com

www.goedkopeafrikareizen.nl
0708889519 / 0647089541
info@goedkopeafrikareizen.nl

Terug