Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Sherpa Reizen

Correspondentieadres

Sherpa Reizen
August Vermeylenstraat 32
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16042

Sherpa Reizen

Al onze reizen bevatten prachtige uitdagingen! Van het beklimmen van de Kilimanjaro, tot een week geen stromend water en electriciteit in Lapland. Of wat dacht je van een 16-daagse trekking door de Himalaya in Nepal?

Je bent bij ons veel in de natuur en gaat prachtige uitdagingen aan. Je slaapt in wilderniskampen, tentjes, hutjes, iglo’s of soms ook onder de prachtige sterrenhemel. Het kan soms regenen, je kunt vies worden en het kan koud zijn. Oftewel, je slaapt meestal niet in 4-sterrenhotels, eet geen kaviaar en zult geen avondjurken dragen. Maar hé, vertel jij over 10 jaar op die verjaardag over die dure hotelsuite met champagne of over die ijskoude nacht in een zelfgemaakte iglo? Precies!

Bij al onze reizen houden onze gidsen goed in de gaten hoe het met je gaat en zorgen zij ervoor dat jij alles in jouw eigen tempo en binnen jouw eigen grenzen voltooit. En wij zullen je vanuit Nederland goed informeren over jouw voorbereiding op je reis, zodat je tijdens het vertrek perfect voorbereid bent!

Durf jij een kijkje te nemen op onze website? 
www.sherpareizen.nl

 

www.sherpareizen.nl
06-21997163
info@sherpareizen.nl

Terug