Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Singles Enzo

Correspondentieadres

Singles Enzo
Kaagstraat 14
Raalte
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11056

Singles Enzo

Alleen op vakantie gaan is niet altijd gemakkelijk. Natuurlijk, je kunt aansluiten bij een vakantie van familie of vrienden, maar vaak geeft dat een gevoel van het ‘vijfde wiel aan de wagen’. Wil je graag contact met medereisgenoten, maar niet te veel ‘verplichtingen’? Wij bieden met op maat gemaakte reizen, weekendbreaks en wandelingen.

Op ontdekkingsreis in Turkije

Onze singlereizen naar het Bafameer zijn moeilijk te omschrijven, je moet het eigenlijk inademen. Proeven. Het is een onontdekte plek, zonder hotels, maar met monumentale huisjes. Het meer en de bergen horen bij het Nationaal Park ver weg van het massatoerisme. Een unieke plek.

Het Bafameer een openluchtmuseum aan de Turkse Egeïsche Zee
Dit prachtige meer is gelegen in het zuidwesten van Turkije. Een tip voor iedereen die van natuur en cultuur wilt genieten. Meer dan 250 vogelsoorten zijn waargenomen bij het Bafameer en de nabij gelegen grote Menderes delta. Ongeveer 2000 jaar geleden is het Bafameer ontstaan. Door toedoen van de rivier Menderes is de baai “Golf van Lade” langzaam gescheiden van de Egeïsche Zee. Dit verklaart waarom het water van het Bafameer een licht zoutgehalte bevat en nu een van de mooiste natuurgebieden is met zeldzame vogels, waterdieren en planten.
Wij zijn regelmatig in deze bijzondere omgeving. Soms gaan we een week wandeltochten maken, maar ook de week van de verwerking van de olijven en nog allerlei uitstapjes is bijzonder.

Weekendjes Drenthe

De fantastisch leuke weekenden voor singles en alleengaanden midden in de natuur van het groene hart in Drenthe!
Doelgroep: 40+ t/m 60+ mannen en vrouwen die samen voor een gezellig en relaxed weekend gaan!
We verblijven in een eenvoudig doch sfeervol hotel met schitterende vergezichten, een restaurant, buitenterras en een gezellig bruin café.
Nette 2-3 persoons kamers met losse bedden en nieuwe matrassen, eigen douche en toilet.
Elke morgen uitgerust opstaan met schone handdoeken!
Een heerlijk weekend wandelen, fietsen, ontdekken, ontspannen en dansen op de muziek.
Lekker genieten met een leuke groep gelijkgestemde singles in het mooie en rustieke deel van Drenthe.
Deze weekenden worden regelmatig georganiseerd.

Macedonië
De laatste jaren begint het land weer wat bekendheid te krijgen in Nederland en België, maar veel mensen hebben er nog nooit van gehoord. Dat is wel eens anders geweest, want de Nederlandse schrijver A. den Doolaard zorgde er met zijn boek “De bruiloft van de zeven zigeuners” in de jaren dertig voor dat Macedonië een bekende trekpleister werd. Daarna is de belangstelling langzaamaan teruggelopen om nu weer aan te trekken. En terecht, er is veel moois te ontdekken in dit land in de Balkan. Singles Enzo helpt je graag bij de herontdekking van dit land wat veel te bieden heeft. Voor iedereen die op zoek is naar zon en warmte en wanneer je geïnteresseerd bent in de historie van een al eeuwenlang bewoond land, zal je niet snel uit gekeken raken.
Ohrid (spreek uit oggrit) kent een gezellig centrum en promenade en een leuk haventje. Je vindt er meer dan genoeg restaurants en ook een aantal leuke winkeltjes. Zeker in de zomer, maar ook in het voor- en najaar is Ohrid het bezoeken waard, al was het alleen al vanwege het heerlijke klimaat. In Ohrid kun je niet om de historie van het stadje heen.  Ohrid ligt aan aan het meer van Ohrid in het zuiden van Macedonië. In de oudheid werd Ohrid Lychnidos -Lichtstad- genoemd vanwege het kristalheldere water van het meer. In de oudheid lag het aan de Via Egnatia, de Romeinse handelsweg van de Adriatische Zee naar de Golf van Saloniki, dit maakte Ohrid ook in die tijd een belangrijk stadje. Er is dan ook altijd veel strijd geweest om het bezit van Ohrid.
Het meer van Ohrid (358 km2 groot) is een kom tussen de bergen Petrino en Galièica en is een van de oudste en diepste meren van Europa. Er leven veel bijzondere vissoorten en staat onder bescherming van de UNESCO. Het meer wordt gevoed door diverse bronnen, het water is er schoon en helder. Rond het meer vind je diverse stranden. Lekker ontspannen op een ligstoel in de zon! Op sommige stranden kun je een ligstoel en een parasol huren.  Veel van deze stranden zijn kiezel stranden, neem je waterschoenen dus mee.

www.singlesenzo.nl
06-18371007
info@singlesenzo.nl

Terug