Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Skiland Skikampen


Correspondentieadres

Skiland Skikampen
Takkebijsters 9E
Breda
Nederland

Volg onswww.skikamp.nl
076-8884045
info@skikamp.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21058

Skiland Skikampen

Skiland is een kleine, enthousiaste skikampenorganisatie voor jongeren tussen 13 en 19 jaar, die komen voor een gezellige, uitdagende, maar vooral veilige wintersportweek. Skiland organiseert haar skireizen met name voor schoolgroepen, maar ontvangt daarnaast allerlei andere soorten groepen. Vanuit haar vaste accommodaties in Zwitserland, Italië en Oostenrijk vinden vele leerlingen de weg naar de pistes, waar Skiland de lessen regelt, materiaal klaar zet en alle verzekeringen organiseert.

Maar meegaan met Skiland is niet alleen wintersport, het is een skikamp! Iedereen draagt een steentje bij en 's avonds is er altijd wat te doen, van spellenavond tot kampvuur, van rodelen tot iglo's bouwen. Samen trekken we de hele week op en de sfeer en gezelligheid die zo ontstaat, wens je iedereen toe. 

De kern van ons aanbod zijn de enthousiaste CREW-Members, die niet alleen op de pistes maar ook daarbuiten alles in het werk stellen om de leukste skiweek van het jaar te plannen. En na 20 jaar skikampen organiseren weten we hoe we het kamp kunnen laten slagen!

Skiland is skikamp zoals leerlingen het willen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor een te gekke skiweek!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \