Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Spanje Natuurlijk

Correspondentieadres

Spanje Natuurlijk
Plaza de la Iglesia 2
Mecina Fondales, Spanje
Spanje

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15031

Spanje Natuurlijk

Spanje Natuurlijk verhuurt vakantiehuizen in de mooiste natuurgebieden van Andalusië. De Alpujarras aan de voet van de Sierra Nevada en natuurparken Cabo de Gata aan zee en de Sierra de Grazalema. Prachtige gebieden waar toerisme klein is en de natuur overweldigend. Als Nederlanders wonend in Andalusië, kennen wij de mooiste plekjes en wijzen we je graag de weg. We maken voor jou graag een reis op maat op de allermooiste locaties in de natuur en in de prachtige stad Granada met prive zicht op het Alhambra.

Witte dorpjes, besneeuwde bergtoppen

De Alpujarras is ver weg van het massatoerisme, aan de voet van het Sierra Nevada Nationaal Park in Andalusie, Zuid Spanje. De Alpujarras heeft vruchtbare dalen en hoge bergen. De Mulhacén is met 3477 meter de hoogste berg van het vaste land van Spanje. Wie zin heeft in een pittige wandeling is hier op de goede plek, maar ook wie in rustiger tempo en korte wandeling van wit dorpje naar wit dorpje wil lopen.  ’s Avonds is het heerlijk sterrenkijken, muzikaal omlijst door een ijverige nachtegaal of de roep van een dwergooruil.

Wil je het mooiste van Andalusie zien, maar heb je geen zin in onpersoonlijke hotels? Wij maken een rondreis op maat. Heerlijke vakantiehuizen in de bergen van de Sierra Nevada, aan het ongerepte strand van Cabo de Gata of in natuurgebied Grazalema vlakbij het mooie Ronda. En natuurlijk Granada, waar je slaapt bij de lichtjes van het Alhambra, een sprookje uit 1001 nacht.

Onontdekt bounty strand in Andalusie

Cabo de Gata is een beschermd natuurgebied in de zuid oosten van Andalusie. Veel mensen komen zover niet. Bij het zien van de lelijkheid van plastic tomatenkassen bij Almeria draaien ze om. Maar dat zouden ze niet moeten doen, want precies bij de grens van het natuurgebied begint de schoonheid. De uitgestrektheid van de semi-woestijn, die er elk jaargetijde en elk uur anders uitziet. De bounty-strandjes, witte dorpjes en de zoutmeren met flamingo’s. Hier geen hoogbouw en doorgaande wegen langs het strand. Maar natuur, stilte, wandelpaden, strand.

www.spanjenatuurlijk.nl
0852019650
mvs@spanjenatuurlijk.nl

Terug