Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Spur of the Moment Travel


Correspondentieadres

Spur of the Moment Travel
Adama van Scheltemaplein 2
Delft
Nederland

Volg onswww.sotmtravel.com
+31641885952
tessa@somtravel.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 23016

Spur of the Moment Travel

Ik ben geboren en getogen in Nederland, maar in 2013 verliefd geworden op het prachtige Afrika. "Zuid-Afrika en de mensen hebben mijn hart veroverd. Ik heb dit prachtige continent jarenlang van dichtbij mogen bewonderen." En wat is er mooier dan je passie delen met toekomstige reizigers? 

Doordat ik op verschillende plekken in Afrika heb gewoond ken ik het échte Afrika "de bush", maar ook het stadsleven in bijvoorbeeld Kaapstad. Zuidelijk Afrika heeft zoveel schoonheid te bieden waardoor je hele diverse reizen kunt maken. Wij zullen nooit zomaar een reisvoorstel opsturen, we gaan eerst in gesprek met jou. Waar ben je naar op zoek en wat gaat jouw reis een overgetelijke ervaring maken? En als je nog geen idee hebt, dan hebben wij ideeën genoeg! Dan kom ik een thuispresentatie geven en gaan we gewoon samen (geheel vrijblijvend) op onderzoek uit.

Persoonlijke service, maatwerk en bijzondere ervaringen kenmerken Spur of the Moment Travel. Een uitdrukking die betekent "Leef in het moment". En als je iets kunt leren in Afrika is het wel om in het moment te leven en van alles te genieten! Niet zomaar een reis naar Afrika, maar een ervaring die je de rest van je leven bij blijft. 

Elke paar maanden reis ik samen met Zuid-Afrikaanse man af naar Zuid-Afrika, Namibië of Botswana om familie en vrienden te bezoeken, maar ook om nieuwe plekken te ontdekken en de lokale leveranciers te ontmoeten. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \