Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Stichting Wandelen Marokko

Correspondentieadres

Stichting Wandelen Marokko
Remus 17
Wijk bij Duurstede
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18039

Stichting Wandelen Marokko

Wandelen in Marokko 

Een ervaring die je als wandelaar niet wilt missen.
Het Atlasgebergte, ten zuidoosten van de prachtige rode stad Marrakech, is één van de mooiste wandelgebieden van Marokko. Ook de Sahara, het Anti Atlas gebergte en Vallée des Roses zijn prachtig. Tijdens het wandelen in deze indrukwekkende en afwisselende landschappen en natuur maak je kennis met de zeer gastvrije bevolking en hun cultuur. Je hoeft overigens niet een doorgewinterde wandelaar te zijn. Met een verblijf in Maison Zitoun kan je Marrakech verkennen en het lokale leven ervaren. 

Via de Stichting Wandelen Marokko zijn op elk niveau individuele en geheel verzorgde reizen op maat te boeken. Mohamed Ait Lmouden, een zeer ervaren en gediplomeerde gids, organiseert en begeleidt de geheel verzorgde reizen in Marokko. De stichting heeft geen winstoogmerk en bemiddelt tussen jou en Mohamed Ait Lmouden. De reizen via de stichting worden administratief zorgvuldig door Judith geregeld, zij neemt de eerste contacten voor haar rekening, in Marokko zelf begeleidt Mohamed de reis. Judith doet dit als vrijwilliger en met veel plezier. Ze loopt zelf niet mee, maar gaat wel regelmatig naar Marokko. 

Een wandelvakantie in Marokko is, naast het in eigen tempo genieten van het landschap en de natuur, ook een kennismaking met de Berber cultuur en de hartelijke Berberbevolking als ook een verwennerij met heerlijke Marokkaanse gerechten.

www.wandelenmarokko.nl
06 59248792
info@wandelenmarokko.nl

Terug