Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Makasa Tanzania Safaris


Correspondentieadres

Makasa Tanzania Safaris
Vliet 8
Leiden
Nederland

www.makasatanzania.nl
06-52306266
info@makasatanzania.com

Reisgaranties
VvKR-lidnummer: 16052

Makasa Tanzania Safaris

Wij kunnen je helpen bij het organiseren van een droomreis naar Tanzania. We verzorgen je reis van A tot Z zodat jij alleen maar hoeft te genieten. Door onze westerse achtergrond en het feit dat de Makasa-familie zelf al tien jaar in Tanzania woont, zijn wij als geen ander in staat jouw droomreis vorm te geven. Want voor ons is jullie reis net zo bijzonder als voor jullie zelf.

Tanzania is een veilige en stabiele democratie in Oost Afrika. Naar Afrikaanse begrippen is het vruchtbaar en welvarend. In Tanzania bevinden zich de beroemdste wildparks ter wereld zoals de Serengeti en de Ngorongoro krater. Jullie reizen met je eigen reisgezelschap een een professionele safari gids in een van onze Safari Landcruisers. Onze gidsen zijn de ambassadeurs van Makasa. Zij zorgen ervoor dat jouw reis een succes wordt.

Jullie auto is voorzien van een speciaal interieur en natuurlijk een uitsteldak om staand in te kunnen filmen en fotograferen. Je zult versteld staan van het wildlife dat je op safari te zien zult krijgen.

We stellen een reis voor je samen die helemaal toegesneden is op jullie wensen. We doen het met plezier!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \