Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

The Offroad Guide


Correspondentieadres

The Offroad Guide
Westbroeksebinnenweg 56
Tienhoven UT
Nederland

www.theoffroadguide.com
+31640623818
offroadguiding@gmail.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 22010

The Offroad Guide

The Offroad Guide is gespecialiseerd in reizen op maat in Marokko en Zuid- tot en met Noord Europa. Al of niet met gids. Offroad, allroad en road. 4x4, motor, zijspan MTB, kameel en.........). Avontuurlijk, sportief. Je hobby beoefenen? Op zoek naar bezinning? Er is veel mogelijk. Van basic tot zeer luxe. Marco Hupkes luistert goed en denkt mee.

Marco heeft 40 jaar gids-ervaring. Zowel offroad als road kan hij je plekjes tonen waar een ander nog niet kwam. Een groep met mensen uit verschillende landen? Marco spreekt Nederlands, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Portugees, Engels en een mondje Darija (Marokkaans-Arabisch) wat harten en deuren opent. Zijn bekendheid met de manier van denken en doen in de landen waar hij komt maakt dat we onze weg vinden als een vis in het water. Desgewenst vertelt hij je over de geschiedenis, religie en de maatschappelijke verhoudingen. Je krijgt tijdens je reis een insiders-view. Marco heeft ruime kennis van voorzieningen en routes, een breed netwerk, passie voor offroad, maatwerk én.... duidelijke aandacht voor veiligheid (met name t.a.v. offroad). Dat geeft een rustig gevoel. Het maatwerk begint in Nederland en gaat ter plekke verder tijdens de reis zelf, elke dag van je trip! Zo wordt jouw avontuur een onvergetelijke ervaring.

Welk land je ook kiest, er kan maatwerk gedaan worden, offroad, spirituele activiteit. In sommige landen bieden we dingen die ergens anders niet bieden. Denk aan bushcraft, survival, mountainbiken en meer. Op de website van The Offroad Guide lees je hier meer over. Welkom!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \