Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

ToenToer

Correspondentieadres

ToenToer
Jasonstraat 4-1
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18032

ToenToer

Wij bieden historisch verdiepende groepsreizen voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van verdieping en vakantie. De reizen van ToenToer bieden een verdieping in de geschiedenis en cultuur van het te bereizen land of gebied. Aan elke reis is een cultuurhistorisch en actueel thema opgehangen en het reisprogramma wordt vanuit dit thema in elkaar gezet, zo zal de reis bijzondere en onontdekte plaatsen aandoen en buiten de klassieke toeristische paden treden. Wij gaan samen met u op zoek naar de ‘historische sensatie’. Door middel van deskundige begeleiding, uitgebreide kennisverschaffing en een zorgeloos verblijf zal uw reiservaring worden gemaximaliseerd. Daartoe zal elke reis worden begeleid door ten minste één inhoudelijke reisleider en één logistieke reisleider.

 

Verdieping

Elke reis wordt voorafgegaan door een aantal voorbereidende colleges. Afhankelijk van de duur van de reis is dat tussen de 2 en 4 colleges. De colleges zullen gegeven worden door verschillende deskundigen, academici en experts die gespecialiseerd zijn in de te behandelen onderwerpen. Vooraf zullen wij u ook een handboek en/of syllabus met relevante en actuele artikelen en informatie opsturen. Zo kunt u naast de colleges zelf bepalen in welke mate u zich wilt voorbereiden op de reis.

De reis zal inhoudelijk worden begeleid door een academisch expert op gebied van de cultuur en geschiedenis van het gebied, die ook de taal spreekt. Zodoende worden de reizigers tijdens de reis goed begeleid, krijgen zij rondleidingen en mini-colleges op locatie en is er gedurende de hele reis de mogelijkheid om vragen te stellen over het gebied en diens geschiedenis en cultuur. In het reisprogramma zal overigens ook elke dag ruimte worden gereserveerd voor een reflexief- en discussiemoment. Onder begeleiding van de reisleiding zullen dan terugkerende onderwerpen worden besproken en is er ruimte voor de klanten om hun ervaringen te delen.

Wij voorzien in aangename overnachtingen en aangenaam vervoer op locatie. Wij proberen zoveel mogelijk overnachtingen te boeken bij kleine, unieke hotels en homestays. Op deze manier willen wij zoveel mogelijk de plaatselijke economie stimuleren en u de kans geven contact te leggen met de plaatselijke bevolking.

 

 

www.toentoer.nl
0202440871
info@toentoer.nl

Terug